Ahogy a Life.hu megírta, szinte még ki sem jött a ValóVilág villájából, máris botrányba keveredett Aurelio. Egy gyorsétterem pincérnője azt állítja, a valóságshow győztese minőíthetetlen módon viselkedett. 

Retteg Aureliónak és baráti társaságának bosszújától, valamint attól, hogy kirúgják munkahelyéről az a lány, aki pénteken keveredett szóváltásba a VV 6 győztesével. Aurelio állítja, csak viccelődött - tudta meg a Bors.

Forrás: RTL 2

 

"A lány nem akarja, hogy kiléte kiderüljön, mert attól tart, zaklatni fogják a munkahelyén. Fél, hogy megveretik. Én is félnék a helyében, mert az a féreg tudja, hol dolgozik, aztán odaküldi a haverjait, és megvereti, amikor végez" – nyilatkozta a napilapnak a pultosnő barátnője. 

"A hétvégén valóban betértünk egy étterembe a barátaimmal. Többen felismertek, közös képet is szerettek volna készíteni velem, aminek nagyon örültem. Mint általában mindenkivel, a minket kiszolgáló hölggyel is poénkodtam, ám másokkal ellentétben ő valamiért egyáltalán nem vette a lapot. Biztos nem rám szavazott a fináléban" – szólalt meg az ügyben Aurelio.