Tovább folytatódik az Aurelio-balhé

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 balhé ValóVilág 6 Aurelio gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, szinte még ki sem jött a ValóVilág villájából, máris botrányba keveredett Aurelio. Egy gyorsétterem pincérnője azt állítja, a valóságshow győztese minőíthetetlen módon viselkedett. 

Retteg Aureliónak és baráti társaságának bosszújától, valamint attól, hogy kirúgják munkahelyéről az a lány, aki pénteken keveredett szóváltásba a VV 6 győztesével. Aurelio állítja, csak viccelődött - tudta meg a Bors.

Forrás: RTL 2

"A lány nem akarja, hogy kiléte kiderüljön, mert attól tart, zaklatni fogják a munkahelyén. Fél, hogy megveretik. Én is félnék a helyében, mert az a féreg tudja, hol dolgozik, aztán odaküldi a haverjait, és megvereti, amikor végez" – nyilatkozta a napilapnak a pultosnő barátnője.

"A hétvégén valóban betértünk egy étterembe a barátaimmal. Többen felismertek, közös képet is szerettek volna készíteni velem, aminek nagyon örültem. Mint általában mindenkivel, a minket kiszolgáló hölggyel is poénkodtam, ám másokkal ellentétben ő valamiért egyáltalán nem vette a lapot. Biztos nem rám szavazott a fináléban" – szólalt meg az ügyben Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.