A ByTheWay-es fiúk is ott lesznek a B The First döntőjén

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Viva Comet X-Faktor sulizenekar B the First ByTheWay döntő Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as X-Faktor döntős csapata is élőben fellép az egyedülálló online tehetségkutató, a B The First június 3-i döntőjén a Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki lép fel az idei Viva Comet Gálán! Ne hagyjátok ki!

A ByTheWay-t az X-Faktor alatt imádták a rajongók, és a bandát azóta is a show egyik legsikeresebb együtteseként tartják számon. A négy srác, Olivér, Péter, Bence és Ferenc végül a második helyen végeztek, népszerűségük azonban azóta is töretlen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nemsokára pedig a Pély Barna által útjára indított webes tehetségkutató verseny, a B The First június 3-i döntőjén is viszontláthatjátok őket! Ugye, ti sem hagyjátok ki?

Már most regisztrálj a döntőre! Miért?

- Élőben láthatod kedvenc sulizenekaraid mellett a ByThe Way és a B the First koncertjét!
- Küldj egy mailt a neveddel és a telefonszámoddal az info@szjger.hu címre, és mi már küldjük is a regisztrációs kódodat. Ezt írd fel magadnak, és hozd el a döntőre!
- Az első száz regisztráló ajándékot kap.!
- E mellett a helyszínen, VIVA Comet- belépőket és más értékes ajándékokat sorsolunk ki a nézők között!
- További részletért látogassatok el az szjger.hu oldalra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.