Kalandparkban és vízisportokban próbálták ki magukat a Comet-jelölt énekesnők. 

Gőzerővel készülnek magyar sztárjainak az év egyik legnagyobb zenei gálájára, a június 11-i VIVA Cometre. A felkészülés hajrájában lazításképp „A Legjobb Női Előadó" kategóriában jelölt énekesnők kaland-és víziparkba látogattak: Hien, Tóth Gabi, Radics Gigi, Cserpes Laura és Dér Heni köteleken lógtak, csúszdáztak, szörföztek és búvárkodtak.

Dér Heni, Tóth Gabi, Cserpes LauraForrás: RedLemon

A sportos napot szaunázás és masszázs zárta, hogy a 2014-es Comet-gálán a lányok a legjobb formájukat hozzák.

Radics GigiForrás: RedLemon

Hazánk legjobb énekesnői bebizonyították, hogy legalább olyan jók az extrémsportokban, mint a mikrofon mögött. „Nagyon sokat fociztam a suliban, mindig én voltam a kapus, mert jól tudtam védeni. Egyszer kisebb baleset is történt velem: a fejemet találta el a focilabda, olyan erővel, hogy majdnem összeestem" – mesélte Radics Gigi, aki labdával melegített be, majd szédületes magasságokba merészkedett a kalandparkban.

Tóth GabiForrás: RedLemon

Az akadálypályát Tóth Gabi is kipróbálta, aki elárulta, liftes balesete óta tériszonnyal küszködik. A kalandparkban ennek ellenére vállalkozott arra, hogy a magasból kötélen csússzon egyet. „Egyszer leszakadt egy lift, amelyben utaztam. Akkora trauma volt, hogy azóta még akkor is szédülök, ha az asztalra állok fel, vagy ablakot tisztítok. De mindent le kell küzdeni, így most a tériszonyommal is megbirkózom!"- mondta magabiztosan Gabi, aki végül remekül teljesített a kalandparkban.

HienForrás: RedLemon

Hien igazi akrobataként egyensúlyozott a medencében egy hatalmas, átlátszó labdába zárva sétált a vízen. „Egyáltalán nem volt bennem félelem, másodikos korom óta jól úszom, és nagyon szeretem a vizet. Érdekes volt, hogy a lábam alá nézve csak az átlátszó víztükröt láttam. Bevallom, a végén azonban már alig kaptam levegőt" – árulta el a fiatal énekesnő.

Dér HeniForrás: RedLemon

Dér Heni nyár-imádó, szereti a vízisportokat, kedvence a jetski. „ A búvárkodást is tanulom egy ideje, hogy minden ilyen jellegű tudásom kamatoztatni tudjam idén nyáron" - mondta Heni, aki cseppet sem szégyellős, szívesen mutatkozik fürdőruhában, mert büszke alakjára.

Cserpes LauraForrás: RedLemon

Cserpes Laura gyerekkora óta először húzott magára búvárpalackot. „11 éves koromban már volt szerencsém egyszer búvárkodni. Hatalmas élmény volt, a mai napig emlékszem arra, amit akkor láttam a tengerben"- mesélte Laura, aki a medence után lazító masszázson is részt vett.

A nagyszabású gálán az énekesnők mellett fellép egyebek mellett Inna, Ola, Fluor, a Hooligans, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, és Király Viktor is.