Hiába gondolta úgy VV Aurelio, hogy a legnagyobb közösségi portálon saját, privát profilt hoz létre hivatalos rajongói oldala mellé, a Facebook letiltotta azt.

Szeretett volna kapcsolatot tartani személyes ismerőseivel a VV6 nyertese, Aurelio, így a neve alatt futó hivatalos oldal mellé egy saját, privát profilt is létrehozott. Csak két napig élt az oldala, ugyanis amikor egy vidéki turné után ránézett, döbbenten tapasztalta, hogy letiltották.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„Miután valaki úgy gondolta, hogy ez egy kamu profil, jelezte az üzemeltető felé, aki szó nélkül megszüntette az oldalamat. Azóta küldözgetek mindenféle hivatalos papírokat, amelyben igazolni tudom, hogy én vagyok az igazi Aurelio, de hiába. Amikor saját profilt készítettem, még a régi barátaim sem hitték el, hogy valóban én vagyok mögötte. Hogy megbizonyodhassanak róla, kiírtam, hogy aki kételkedik a valódiságomba, az kérdezzen tőlem valami olyan intim kérdést, amire csak én tudhatom a választ. Hol találkoztunk utoljára, mi a becenevem, hol lakom. Nagyon szépen megkérem minden rajongómat, hogy aki rajongásból készít az én nevemben oldalt, az ne csinálja, mert csak megnehezíti a helyzetemet" - osztotta meg velünk a máris botrányba keveredett Aurelio, aki saját nevén a legismertebb levelezőrendszerbe sem tudott regisztrálni. Egyedi nevét már elhappolták előle.