A Life.hu Csajfeszt második, azaz pénteki napjának legizgalmasabb és legszórakoztatóbb eseményeit szedtük össze. Divatbemutató, LGT Respect és Radics Gigi koncert – ez csak egy kis ízelítő a május 30-i programokból.

Elstartolt az első Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Egy csokorba gyűjtöttük a második nap legfontosabb történéseit, hogy segítsünk eligazodni a programhalmazban.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon péntek délután sem marad el a női önvédelmi oktatás. A Háda fashion show után szétnevetheted magad Trabarna poénjain, majd este fél 8-tól Bikini Tour lesz Radics Gigivel. A napot az LGT Respect fergeteges koncertje zárja. Fellép Bebe, Biga, Karácsony János, Rox, Fedor Kyra.

Már délután fél 2-től este fél 6-ig várja a Vöröskereszt a lelkes véradókat a Corvin moziban. Ugyanitt kedvezményesen tudsz mozizni is. A Corvin Pláza második emeletén a forró hangulatot a salsatáncosok biztosítják. A mínusz első emeleten az Angyalműhely kollégáit, köztük Ördög Nórát is megtalálod. Férjével, Nánási Pállal közös interjújukat itt olvashatod.

Ha pedig shoppingolni támad kedved, hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz a Corvin Plázában. Ha nem regisztráltál előre, nem baj: a helyszínen pótolhatod.

És a jó hír, hogy még van két teljes nap a Life.hu Csajfesztből, amely egyébként teljesen ingyenes. A részletes programot megtalálod és le is töltheted, ha IDE kattintasz!