A második babáját váró Béres Alexandra terápiás jelleggel vásárolt magának kutyát, ugyanis rettegett az ebektől. Mára el sem tudja képzelni az életét kutya nélkül. Zoé nevű boxerük kislánya legjobb barátja lett.

"Mióta az eszemet tudom, mindig is volt kutyusunk, teljes jogú családtagként tekintettünk mindegyikőjükre. A kislányom lassan ötéves lesz, de már megtanulta tőlünk, hogy kell bánni a háziállatával. Minden reggel, ahogy felébred, odabújik és megsimogatja Zoét, a boxerünket. Ez a rituálé kettőjük reggeli kis szertartása. Ezen kívül mindig figyel arra, hogy nem szomjas vagy éhes a kutyus, és szívesen részt vesz a közös sétáltatásban" - mesélte Béres Alexandra.  

Forrás: Just Creativ

"A természet és az állatok iránti tiszteletre és szeretetre a kicsik nagyon fogékonyak, ezért már gyerekkorukban példát kell mutatnunk nekik. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy gyerekcsatorna, a Minimax a felelős állattartás és a környezettudatos nevelés mellé álljon, hiszen a kicsiket leginkább a meséken keresztül lehet elérni. Ha egyszer állattartásra adta a fejét a lurkó, akkor onnantól felelősséggel tartozik érte, szeretnie, ápolnia, gondoskodnia kell róla, pont úgy, mint bármelyik családtagjáról" - mondja a fitneszguru.