ByTheWay: "Mindig képviseljetek valamit - ez a siker receptje!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
B the First ByTheWay üzenet tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a ByTheWay együttessel beszélget Szily Nóra itt a Life.hu-n. A fiúk ma este sztárvendégként lépnek fel az első online tehetségkutatón, ahol internetes oldalunk virtuális gimijében, az szjger.hu-n keressük a legtehetségesebb sulizenekart. Az X-Faktorban feltűnt énekesek természetesen nem hagyhatták ki, hogy a versenyzőknek üzenjenek.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Oli: Adjátok önmagatokat, mert ha valaki mások akartok lenni, akkor nem azért fognak szeretni, akik valójában vagytok. És sokáig tartani egy álarcot nehéz...

Sziki: Egy tinizenekarnál az a fontos, hogy eredeti és kimagaslóan más legyen. Szerintem ha valaki nem olyan, mint a többiek, hanem egyedi, akkor sikeresebbé válhat.

Ya Ou: A legfontosabb az egymás iránti türelem. Egy csapatot nagyon erősít, ha szót tudnak a tagok érteni. Ha vita van, akkor közös döntés legyen a végén és ne sértődés. Figyelni kell a másikra, nem lehet az egyéni érdekeket előtérbe helyezni. Csapatként kell gondolkozni.

Bence: Amit magunkról is gondolok, azt tartom fontosnak a sulizenekarok esetében is. Ha megvan köztetek a kötődés, azt a közönség érezni fogja, és ezért is szeretni fognak titeket. Meg nyilván a zenétekért is. De ha van köztetek kapocs, akkor az benne lesz a zenétekben is - ez elengedhetetlen.

Oli: És mindenképpen képviseljetek valamit - ez a siker receptje!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.