Két évvel ezelőtt előrelátó volt Voksán Virág, amikor új kocsit vásárolt. Az összes létező védelmi eszközt beleszereltette és ez lett a szerencséje, nem tudták ellopni a hófehér sportkupét.

Csak 15 percre hagyta az egyik óbudai mellékutcában az autóját a szexi DJ, ennyi elég lett volna a profi bűnözőknek, hogy meglovasítsák a csodaszép kocsit.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Amikor visszamentem a kocsimhoz azt láttam, hogy a zár ki volt törve és a kocsi ajtaja nyitva volt. Teljesen levert a víz, fényes nappal próbálták meg elvinni. Belül a kábeleket rejtő műanyagot is lefeszítették és a könyöklőt is megrongálták, keresték benne a kábeleket. Valószínűleg számítógéppel próbálták beindítani, de nem jött össze nekik. Az összes létező lopásgátlóval fel van szerelve, kicsi az esélye, hogy el lehet lopni, pláne nem 5-10 perc alatt. Hálát adok apukámnak, aki javasolta, hogy mindent szereltessek bele. Egy sima riasztóval biztosan elvitték volna" – mesélte még mindig felindulva Virág, akinek márkás napszemüvegéhez és szép cipőjéhez nem is nyúltak a tolvajok, kizárólag a kocsira utaztak.

„Zárat kell cseréltetnem, ez legalább 80 ezer forint lesz. A rendőrségnek nem is szóltam, a korábbi gépkocsis ügyemben, amikor a kerekeimet szúrták ki, sem találtak meg az elkövetőket" - összegezte Virág, aki a hétvégén Bakuban lép fel, a kocsiját pedig zárt garázsban hagyja.