Voksán Virág kocsiját el akarták lopni

kocsi Voksán Virág lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt előrelátó volt Voksán Virág, amikor új kocsit vásárolt. Az összes létező védelmi eszközt beleszereltette és ez lett a szerencséje, nem tudták ellopni a hófehér sportkupét.

Csak 15 percre hagyta az egyik óbudai mellékutcában az autóját a szexi DJ, ennyi elég lett volna a profi bűnözőknek, hogy meglovasítsák a csodaszép kocsit.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Amikor visszamentem a kocsimhoz azt láttam, hogy a zár ki volt törve és a kocsi ajtaja nyitva volt. Teljesen levert a víz, fényes nappal próbálták meg elvinni. Belül a kábeleket rejtő műanyagot is lefeszítették és a könyöklőt is megrongálták, keresték benne a kábeleket. Valószínűleg számítógéppel próbálták beindítani, de nem jött össze nekik. Az összes létező lopásgátlóval fel van szerelve, kicsi az esélye, hogy el lehet lopni, pláne nem 5-10 perc alatt. Hálát adok apukámnak, aki javasolta, hogy mindent szereltessek bele. Egy sima riasztóval biztosan elvitték volna" – mesélte még mindig felindulva Virág, akinek márkás napszemüvegéhez és szép cipőjéhez nem is nyúltak a tolvajok, kizárólag a kocsira utaztak.

„Zárat kell cseréltetnem, ez legalább 80 ezer forint lesz. A rendőrségnek nem is szóltam, a korábbi gépkocsis ügyemben, amikor a kerekeimet szúrták ki, sem találtak meg az elkövetőket" - összegezte Virág, aki a hétvégén Bakuban lép fel, a kocsiját pedig zárt garázsban hagyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.