Krasznai Tündének pornós múltja miatt nincs párkapcsolata

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
X-Faktor pornó párkapcsolat Krasznai Tünde X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor versenyzőjét múltja miatt sokan elítélik a mai napig, pedig a lány már bizonyított a színpadon. Elképesztő hangja és színpadi jelenléte egészen az X-Faktor dobogójának harmadik fokára repítették. Hiába a sikerek, Tünde életében először egyedül él.

"Korábban vagy párkapcsolatban éltem, vagy pedig a munkám nem engedte meg, hogy egyedül lakjam" - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Tünde, aki hatalmas dolognak tartja, hogy most független.

Krasznai Tünde az X-Faktor döntőjében Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Mondja ezt annak ellenére, hogy ma már nem megy olyan könnyen számára az ismerkedés, mit néhány hónappal korábban. Az X-Faktor alatt nyomultak rá a férfiak, aztán ahogy kiderült pornós múltja, kezdtek elmaradni. (Tegyük hozzá, a pornó mellett azért sok másra is fény derült a kemény gyermekkortól kezdve a kábítószerfüggőségig.) "Pedig én ugyanaz a nő vagyok, mint azelőtt, mégis bátortalanabbul állnak hozzám a férfiak" - mesélte Tünde, aki jelenleg több projekten is dolgozik. Szerencsére, hiszen pár hónapja még arról cikkezett mindenki, hogy alig van fellépése. "Óriási dolognak tartom, hogy végre abból élek, amit szeretek csinálni, nem volt ez mindig így. Úgy érzem, a magokat elültettem, és most szökken szárba a virág."

Valószínűleg így lesz ez a magánéletével is! Tünde egyébként nincs elkeseredve, egyszerűen - ahogy ő fogalmaz - kerekebbnek érezné az életét, ha lenne mellette egy férfi. "Úgy érzem, hogy az utóbbi időben sokat fejlődtem lelkileg, testileg és szellemileg egyaránt, és remélem, sikerül megvalósítanom az álmomat, hogy egyszer tömeg előtt énekeljek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.