Bár Krasznai Tünde ma már nem szívesen beszél felnőttfilmes múltjáról, most mégis elárulta, miként élte meg, amikor szexjelenetekben szerepelt. 

"Mindig nagyon kíváncsi voltam, és tudom, sok butaságot elkövettem... Bármilyen különösen hangzik is, az első filmet egy nagy szerelmem miatt forgattam, aki már nem él. A többi pedig arra volt jó, hogy a pénzzel megvehessem a szabadságomat" - vallotta a Best magazinnak az énekesnő. 

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Soha nem volt ott a lelkem, csak a testem. De nehezen tudtam az egészet feldolgozni, talán a mai napig sem sikerült teljesen. Sok zuhanás és mélyrepülés volt az életemben, de ezeket is megtanultam szeretni, elfogadni. Szerencsére két pszichológus barátom is van, akikkel sok mindent meg tudok beszélni" - tette hozzá, és nem tagadta, a férfiakkal való viszonyára is rányomta a bélyegét a múltja. 

"Abban változtam, hogy nehezebben ismerkedem. Vagy túlságosan közvetlen, vagy túl távolságtartó vagyok. Mindkettővel igen jól el lehet üldözni a férfiakat. Hogy most van-e valakim, arról nem beszélek, legyen elég annyi, hogy mostanában kicsit bonyolult a magánéletem" - jelentette ki titokzatosan.