Milliókat keres az Attraction

Forrás: MTI/Beliczay László -
Las Vegas milliók Szűcs Zoltán Attraction táncegyüttes Britain's Got Talentet Csillag születik brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.

A különleges produkció, a táncos árnyjáték nagy népszerűségnek örvend és az Attraction naptára megtelt fellépésekkel. Az együttes Las Vegasba költözött és egy-egy fellépésükért 2-3 milliót fizetnek a megrendelők – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

„A legmerészebb álmokat felülmúló csoda. Így lehet jellemezni az elmúlt egy évet. A szórakoztatóipari történelemkönyvekbe beírtuk magunkat, hiszen mi voltunk az első külföldi produkció, amely megnyerte a Britain's Got Talentet. A videóinkat több mint 200 millióan látták, és nincs is olyan része a világnak, ahová ne kaptunk volna meghívást" – mesélte izgatottan Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki örül, hogy sosem adta fel az álmait.

„Az egyik tánciskola hátsó szobájában gyakoroltunk. Oda volt bedobálva az összes sitt, le volt bombázva a fal, és volt egy üres, 25 négyzetméteres helyiség, ahova fel tudtuk építeni a mi kis bokszunkat. De ott az egértől kezdve a galambürülékig minden volt. Még a magyar Csillag Születikre is ott készültünk fel" – emlékezett a kezdetekre Szücsi.

„Néhány hete érkeztünk haza a szórakoztatóipar fellegvárából, bejártuk a helyszíneket, ahol tárt karokkal várnak minket. Most gőzerővel a Vegas-műsoron dolgozunk. Az eddigi legemlékezetesebb a pekingi előadásunk, amikor a kínai újév gálaműsorának sztárvendégeként léptünk fel és több mint egymilliárdan nézték a televízió közvetítésnek köszönhetően" – tette hozzá a csapat megálmodója és vezetője.

A lap megkeresett egy nemzetközi rendezvényszervezőt, aki elárulta, 2-3 millió forintnak megfelelő összeget kap egy-egy fellépésért most az Attraction, ami azt jelenti, az elmúlt évben több százezer dollár ütötte a csapat markát.

„Ez egy csomag, ami tartalmazza a szállást és az utazást is, valamint megegyezés alapján a csapat által elkészített nagyjából fél-1 órás műsor árát. 10-20 ezer dollárt fizet ezért a megrendelő a látványszínháznak, és a gázsiból a menedzser 20 százalékot kap" – árulta el a neve elhallgatását kérő rendezvényszervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.