Celeb vagyok ments ki innen Pimasz Úr ottalszik Apák gyesen Schobert Norbert Édes Élet Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Havas Henriket és Vastag Csabát is csábította az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám mindketten nemet mondtak a felkérésre. Most Schobert Norbi tette közzé, hogy őt is hívta a csatorna, ám nem megy, mint ahogy a TV2 realityjébe sem. Mi lesz velünk ezentúl?! 

Schobert Norbi néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy visszavonul a bulvármédiából. Ehhez képest egy ideig láthattuk a TV2 Édes Életében, majd Pimasz úr is ott aludt nála. Nos, most azt állítja, ilyen többet nem lesz. Magyarázat következik, egyenesen a fitneszguru "tollából".

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu

"Többen kérdeztétek privát levélben, ezért röviden megosztom. Felkértek, de nem veszek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben. Felkértek, de nem veszek részt az Édes Élet című reality folytatásában. Felkértek, de nem veszek részt az Apák gyesen című realityben. Felkértek, de nem adok (...) magazin címlap interjút ...és még sorolhatnám" - kezdte Norbi.

"Döntéseim nem a hasonló szórakoztató műfaj megítélését mutatják. Egyszerűen nem szeretnék szórakoztatni, maximum torna közben, jó zenére, jó hangulattal a színpadon. 1997-ben, amikor először megjelentem címlapon, annyi volt a hír, milyen sikeres mozgást, életmódot képviselek. Aztán engem is elsodort a hírek stílusának megváltozása" - tette hozzá, mint ahogyan azt is, hogy az utóbbi időben már csak akkor szerepel a magánéletével, ha az újságírók felhasználják a Facebook-posztjait.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

Schobert Facebook-posztját oldalának követői sem hagyták szó nélkül. Voltak, akik lelkesen bólogattak a döntésre, mondván, hogy ilyen komoly emberhez nem is illik az ócska hakni. Mások szerint pedig jobb is, ha Norbi kimarad a valóságshow-kból, ugyanis túl uncsi lenne azokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.