Viva Comet 2014 Bogi szerelem Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába próbálja Fluor Tomi és az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében feltűnt fiatal énekesnő, Bogi titkolni a kapcsolatát, szemfüles fotósunk megörökítette őket azokban a pillanatokban is, amikor nem tudták, hogy figyelik őket.

Bár most nem volt a jelöltek között, a VIVA Cometről nem hiányozhatott Fluor Tomi, akinek 2011-ben sikerült megszereznie a Legjobb új előadó díjat, azóta viszont hiába jelölték minden évben a Legjobb férfi előadó díjára, mindig üres kézzel távozott. Az idén díjat nem, de másvalamit a magáénak tudhat. Szerelmet, mégpedig egy kollegina, a Fonogram-díjas Bogi személyében. A pár igyekszik úgy viselkedni, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz, és ha látják a közelgő fényképezőgépeket, akkor egymástól kellő távolságot tartva mosolyognak a kamerába. De hogyan viselkednek, amikor úgy érzik, hogy senki sem figyeli őket? Itt megnézheted!

/1406/Fluor2014612131029

Fluor, ha véletlenül nem Bogival enyelgett, akkor engedte, hogy Palvin Barbi belediktáljon egy kis innivalót!

Forrás: Foldi D.Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.