Szétszívatják a celebeket Balázsék

Forrás: RTL Klub -
szívatás Reflektor magazin Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősszel újra induló Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban a legrosszabbra kell felkészülni a magyar hírességeknek. Ezt ígéri a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

Ne nyaralásra vagy holmi kéjutazásra készüljenek azok a magyar sztárok, akik rábólintanak, hogy néhány hétre a dzsungelbe küldje őket az RTL Klub celebkínzó műsorában. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a show ősszel kerül újból a képernyőre, a házigazdák pedig ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek, akik már nagyon készülnek a forgatásra.

Forrás: RTL Klub

Balázs a Reflektor kamerájának azt mondta, a celebek közül mindenki táborban fog lakni, keveset esznek, sokat fogynak majd és sok feladatuk lesz.

Kérdés, így kik vállalják be a megmérettetéseket. Nemet mondott már a műsorra Vastag Csaba, Schobert Norbi, Havas Henrik és az Eszményi-Heilig házaspár is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.