Nem várt fordulat! Berlinben kezd új életet Anikó

Forrás: RTLKLUB -
Új élet Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó költözés Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan döntést hozott Anikó, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. A barna szépség úgy határozott, hogy Berlinbe költözik.

Anikó élete rossz irányba fordult Magyarországon, ezért döntött úgy, hogy Németországban folytatja, ahol egy barátjánál szeretne dolgozni.

Forrás: RTLKLUB

„Nincs miért itt maradnom. Padlóra küldött, hogy be kellett zárnom a modellügynökségem. Tiszta lappal, új életet kell kezdenem. Berlinben van egy magyar barátom, az ő ügynökségénél fogok dolgozni" - mondta szomorúan Anikó, akinek párkapcsolata is zátonyra futott.

"Marcival sem úgy alakult a kapcsolatunk, ahogyan reméltem. Regina és Dávid próbáltak marasztalni, Marci el sem búcsúzott tőlem. Hiányozni fognak a barátaim, de mennem kell" - tette hozzá a barna hajú lány, aki a sorozat indulása óta együtt van a csapattal.

Jó nagy kolbásza van Rubint Rékánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-rubint-reka-bekescsabai-kolbasszal-pozol-otthonaban-zizmikevel-egyutt.htmlA fitneszlady egy termetes békéscsabai kolbásszal pózol otthonában. Ez ám az Update!TV + BulvárOrigoHiányozni fog? Kelemen Anna befejezi az Édes Életethttp://www.life.hu/bulvar/20140623-kelemen-anna-befejezi-az-edes-elet-sorozatot-egyelore-nem-forgat-a-stabbal.htmlA TV2 parkolópályára tette az énekesnek készülő szexszimbólumot, aki állítólag beteg kutyáját választotta a műsor helyett.TV + BulvárKapócs Zsóka újra virulhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-kapocs-zsoka-balin-a-vilag-koruli-utjan-lebetegedett-de-mar-jol-van.htmlAhogy megírtuk, lebetegedett Balin Kapócs Zsóka. Ahogy kell, ezt gyorsan ki is posztolta, később pedig gyors gyógyulását tett közzé. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.