elvesztés iWiW időkapszula emlék letöltés adat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 25-ig van lehetőséged letölteni képeidet, üzeneteidet és minden fontos emléket a közösségi oldalról. Ha ezt elmulasztod, elvesznek adataid!

Figyelj, mert már csak egy napod van, hogy cselekedj és idejében letöltsd időkapszulád az iWiW-en! Miért van erre szükség? Mert az első magyar közösségi oldal június 30-án bezárja kapuit. Előtte ments meg minden, számodra értékes és fontos adatot az oldalról. Mindezt egy tömörített zip fájlban kapod, amit kicsomagolva internetkapcsolat nélkül nézegetheted az információkat a böngésződben, a fotóidat pedig albumok szerint mappákba rendezve mentheted el a számítógépedre.

Fontos, hogy az időkapszuládat legkésőbb 2014. június 25. éjfélig igényeld! Amint elkészült a csomag (ez 1-2 napba is telhet), a rendszer azonnal értesít e-mailben. A kapott e-mailben a linkre vagy az iWiW-oldalon a letöltés gombra kattintva átirányítanak a letöltő oldalra, ahol a biztonság kedvéért még egyszer meg kell adnod az iWiW-jelszavad. Ha helyes jelszót adtál meg, akkor a letöltés automatikusan elindul.

Ha elakadnál, vagy bármilyen problémád van, írj nyugodtan az info@iwiw.hu e-mail címre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.