Harapós kedvében volt az uruguayi játékos

Forrás: Twitter -
Uruguay Olaszország focivébé Suarez foci-vb foci-vb 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uruguay 1–0-ra megverte Olaszországot a brazíliai labdarúgóvébén, így továbbjutott a csoportjából. A mérkőzés során Luis Suárez beleharapott Giorgio Chiellini vállába... Uh! Fegyelmit kapott érte.

Luis Suárez fura dolgot művelt a keddi Olasz-Uruguay-mérkőzésen. Ki tudja, milyen meggondolásból, de beleharapott az Chiellini vállába. Persze, ez nála nem annyira meglepő, mint bárki másnál, hiszen korábban már kétszer is kapott eltiltást harapásért. A fognyom a Twittere is felkerült, íme:

Forrás: Twitter

Egy kép a harapás utáni pillanatról...

Forrás: AFP/Javier Soriano

Suáreznek nagyon-nagyon fáj... pedig ő harapott.

Forrás: AFP/Daniel Garcia

Chiellininek leginkább az fáj, hogy ki sem állították az uruguay-i játékost... Olaszország kiesett a vébéről, Uruguay viszont folytatja a világbajnokságot.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Közben a FIFA fegyelmi eljárást indított Suárez ellen. A játékosnak és az uruguayi szövetségnek még szerdán, közép-európai idő szerint este tíz óráig lehetősége van ismertetnie a FIFA-val saját álláspontját, és eljuttatnia a nemzetközi szövetséghez bármely olyan dokumentumot, amelyet az esethez tartozónak gondol. Akár el is tilthatják a játéktól...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.