Vajna Tímea nem képes leállni

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
luxus Facebook posztolás Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen tegnap írtunk arról, hogy egy, a Vajnáékhoz közel álló forrás szerint Andy nem nézi jó szemmel, hogy fiatal felesége luxuséletüket hirdeti úton-útfélen. Ezért történhetett, hogy Timi szolidabbra cserélte a Facebook-profilját. Az önmegtartóztatás nem volt hosszú életű. 

Néhány héttel ezelőtt meglepődtünk, amikor Timi megszüntette több közösségi oldalon is a profilját. Szerettünk mazsolázni az oldaláról, gondoltuk, hiányzik is majd, de pár nap múlva örömmel konstatáltuk, hogy a csönd csak átmeneti volt, és máris itt az új regisztráció.

Lapinformációk szerint Vajna volt az, aki arra kérte Timit, mellőzze a hivalkodó posztokat, ám ez a fiatalasszonynak nem sokáig sikerült. A legújabb például ez. Igaz, a luxuskocsi nem Timié, csak néhány napig használhatja... Annyira azért nem sajnáljuk.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.