Ki nyeri a Hollandia-Mexikó meccset? Mázli már tudja

Forrás: Life.hu -
Brazília meccs nyolcaddöntő futball Hollandia focivébé Mexikó világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mázli jól tippelte meg a Brazília-Chile meccs eredményét. Ugyanilyen magabiztosan tette ezt a Hollandia-Mexikó rangadó esetében is.

Hollandia csapatában játszik az a Robben, aki képes 37 km/órával futni, ha úgy adódik. Ők voltak azok, akik a vébé legelején úgy elverték a spanyolokat, hogy a csapat lelkileg teljesen összetört, nem tudtak felállni, és búcsúzniuk kellett a vébétől. Nagyon sajáltuk őket, de cserébe sok-sok kockás hasat is kaptunk. Mexikó csapatáért két ember miatt is rajongunk: egyrészt ott van egy csodakapus, akinek a hírek szerint hat ujja van (nem, nincs!) és ott van az a csapatkapitány, aki miatt szintén érdemes nézni a vébét.

Forrás: Life.hu

Gazdái szerint Mázli, akit ebben a cikkben mutattunk be, megint gondolkodás nèlkül lecsapott a két tányér közül az egyikre. Igaz, a gazdik kicsit kételkedtek a jóslatban, de bíznak is Mázliban, aki ismét jól tippelt!

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.