Ki jut tovább a focivébé elődöntőjébe? Milán és Deni megjósolják

meccs jósállatok futball jóslás focivébé tippek tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, ma már Mázlit és Bélyeget, a Life.hu jóskutyáit is számon tartják a focivébék jósállatai között! Kicsit féltettük őket a plusz kilóktól, ezért úgy döntöttünk, a negyeddöntőket Milánra és Denire bízzuk. Ismerd meg őket!

Milán és Deni az Intim rovatunk vezetőjének családi kutyái, akik farokcsóválva vették át a stafétabotot Mázlitól és Bélyegtől. Mielőtt azonban belevetnék magukat a tippelésbe, bemutatjuk a két új jóskutyánkat.

Forrás: Life.hu

Mi ez az egész?

A dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Mivel teljesen rákattantunk a vébére és imádjuk a cuki állatokat, viszont nincs se pandánk, se polipunk, ezért úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kedvenceket.

Milán

/1407/Bemut201471171237

Neme: kan

Kora: 1,5 év

Fajtája: Utcai vegyes keverék, édesanyja egy fekete magyar puli, bár ez nem látszik rajta.

Kedvenc csemegéje: mackósajt

Kedvenc szokása: Virágágyásban keresztbe fekvés, fű és egyéb növényzet kiírtása, medencében úszkálás és a kétszer akkora kutyatestvér hergelése.

A legdurvább sztorija: Kicsi még, így nincsenek nagyon durva sztorijai, de a legkeményebb, amit el kellett viselnie, az Deni érkezése volt. Meg kellett osztani a figyelmet a család korábbi egyetlen kiskutyája, és az új, jóval nagyobb, idegen kutya között, amit kezdetben igen rosszul viselt. Verekedéssel, agresszióval fogadta az új vendéget, és minket is.

A gazdája kinek szurkol? Mivel már az összes kedvenc csapat kiesett, mindenkinek, aki Németország és Hollandia ellen játszik. Nomeg Franciaországnak.

Deni

/1407/__Bem20147117936

Neme: kan

Kora: 1,5 év

Fajtája: Németjuhász, ordas színben

Kedvenc csemegéje: velős csont, mackósajt

Kedvenc szokása: Facsemeték kettétörése, kisebb kutyatestvér fejének harapdálása, rongyszőnyegek visszafejtése, fél méteres gödrök kiásása

A legdurvább sztorija: A család, ahova Deni egész kicsi korában érkezett, fél évvel ezelőtt szétszakadt, így a kutyusnak is mennie kellett. Egyévesen szakították el a gazdijától, és úgy tűnt, menhelyre kerül. Ekkor érkezett meg hozzánk, egy teljesen új családba második kutyaként. Ezt a lelki törést talán most, hét hónappal később sikerült már feldolgoznia, egy ideje sokkal barátkozósabb, nyitottabb.

A gazdája kinek szurkol? Lásd fent. :)

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.