Vajon elég a világ legszexisebb szurkolója Kolumbiának? Deni már tudja, ki esik ki!

Forrás: Life.hu -
kutya kolumbiai fociválogatott futball jóslás focivébé brazil fociválogatott világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 ember szomoríthat el 201 millió brazilt, ha bekövetkezik az, hogy a vébé meglepetéscsapata, Kolumbia, kiejti a házigazdát a vébéről.
Forrás: Life.hu

Hiába van egy elképesztő testű és képességű Neymarjuk a braziloknak, a vébé alatt meg kellett tanulnunk James Rodriguez nevét is, aki a világbajnokság eddigi legeredményesebb játékosainak egyike. A 22 éves focistáról itt írtunk bővebben. A kolumbiaiak mellett áll a világ egyik legszebb énekesnője, a kolumbiai születésű Shakira is. Ilyen szexi támogatással valószínűleg látunk majd a táncos kolumbiai gólörömből néhányat. A kérdés csak az, hogy vajon mennyivel többször örülhetnek majd a kolumbiaiak, mint a brazilok?

A két csapat szemrevételezése után következzen a jóslás Denivel, aki farokcsóválva hozott meglepő eredményt.

Focivébé az Origo.hu-n!

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.