Íme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjai

Irina Shayk focistafeleség Lionel Messi focivébé Shakira fociVB Cristiano Ronaldo focista Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az biztosan magával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét!

A focistafeleség szóra talán még mindig Victoria Beckhamre asszociálunk, pedig mostanra rengeteg dögösebb, mosolygósabb, fiatalabb barátnő lepi el a pályák VIP szektorait. Ilyen például Shakira is, aki ha teheti, párja, Gerard Piqué legtöbb meccsén tiszteletét teszi.

Forrás: Instagram/shakira

Ez a tüzes díva egészen biztosan most is elkíséri majd az FC Barcelona hátvédjét, és magával viszi másfél éves gyermeküket, az imádnivaló kis Milant is. A címvédő spanyolok ismét jó esélyekkel indulnak a bajnokságon, az pedig csak fokozza a lelkesedést, ha Shakirához hasonló dögös, szexis arák szorítanak kedveseikért a helyszínen.

Gerard Piqué egy jófej pasi:

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a kolumbiai énekesnő egy igen perzselő koncertet adott a Billboard díjátadó gálán. Fellépését követően azt nyilatkozta, hogy gyermeke édesapja egész egyszerűen nem engedi, hogy férfiakkal forgassa videoklipjeit, illetve azt sem nézi jó szemmel, ha túl vékony. „Jobban szereti, ha van rajtam mit fogni."

Utoljára a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság kapcsán szedtük csokorba a legstílusosabb focistafeleségeket. Már akkor is dicsértük a Real Madrid kapusának, Casillasnak a barátnőjét, Sara Carbonerót.

Forrás: AFP

Akkor azt írtuk róla, hogy a pálya mellett laza, kicsit sportos, ugyanakkor mindig divatos és nőies. Nagy barátai a mintás kendők, amelyek mindig kiemelik az arcát. Sara gyönyörű volt akkor is, amikor idén januárban világra hozta első gyermeküket, Martínt, és Ikerrel az oldalán kiléptek egy madridi kórház ajtaján. Ezt a meghitt pillanatot videón is megtekintettük:

Egy valami egész biztosan nem mondható el a portugál focilegenda kedveséről. Mégpedig az, hogy szégyenlős. Irina Shayk volt már szexi doktor néni, láttuk már a strandon napfürdőzni, bikiniben modellt állni, vizesen, kéjesen, csukott szemmel hátrahajolni, egy videóban szexis fehérneműben énekelni, aztán pucéran szurkolni, Hawaiion monokinizni, és latexcuccban feszíteni.

Így persze senki sem lepődött meg, amikor a Real Madrid játékosa és szupermodell párja a spanyol Vogue címlapján májusban meztelenül pózolt. Tudhat valamit a 28 éves orosz szépség, hiszen nem sok lány mondhatja el magáról, hogy ilyen hosszú időre meg tudta fogni magának a világ egyik legnagyobb nőcsábászát. Shayk, akiről egy dögös galériát is összeállítottunk, a tavalyi év végén így nyilatkozott C. Ronaldóról:

"Több mint három éve vagyunk együtt és nagyon jól érzem magam vele. Mindenben támogat, mindig mellettem van, és tudja, hogyan kell boldoggá tenni."
/1309/_jabb2013918171538

Ez a fiatal argentin lány 1988-ben látta meg a napvilágot, épp ott, ahol későbbi kedvese és gyermekének apja, a világ egyik legjobb játékosa, Lionel Messi is. A páros tagjai gyerekkoruk óta ismerték egymást, de csak 2008-ban jöttek össze. Négy évvel később pedig megszületett első gyermekük, Thiago Messi is.

Forrás: AFP

Messi kedvesének, Antonellának a legjobb barátnője nem más, mint Daniella Semaan, aki szintén a focistabarátnők népes táborát erősíti. A spanyol válogatott és az FC Barcelona középpályása, Cesc Fabregas 12 évvel fiatalabb a kedvesénél, a korkülönbség azonban látszólag egyikőjüknek sem okoz problémát. Daniella június 4-én ünnepelte 39. születésnapját, de közösségi oldalára feltöltött képeinek tanúsága szerint legalább tíz évet simán letagadhat. Így persze ő sem maradhatott ki a legszexisebb futballcsajok felsorolásából. A párnak egyébként már van egy egyéves kislánya, és a hírek szerint hamarosan újabb csöppséggel bővülhet a család.

Forrás: Facebook/Daniella Semaan

A holland válogatott középpályása és 29 éves ibizai barátnője 2010-ben ismerkedtek meg. Sneijder kedvesét, aki színésznőként és modellként tevékenykedik, 2009-ben az FHM a legszexibb nőnek választotta.

Forrás: AFP

Tavaly az Izomagyak című film premierjén láthattuk, ugyanis szerepet kapott a produkcióban. Korábban a Life.hu összegyűjtötte minden idők legjobb focireklámjait, abból az összeállításból azonban kimaradt Yolanthe és Wesley közös reklámja. Aki lemaradt volna a produkcióról, most bepótolhatja:

Brandner kisasszony 1989-ben született Münchenben. A fiatal lány 14 éves kora óta modellkedik, szerepelt a német GQ magazinban és az Axe reklámacra is volt. Schweinsteiger kedvesének nem ez lesz az első világbajnoksága, 2010-ben Dél-Afrikában is szurkolt már szerelmének, akkor a németek az előkelő harmadik helyezést szerezték meg. Akkor állítólag a szőke szépséget választották a vb legszebb oldalbordájának.

Forrás: AFP

Botrány Brazíliában: gyerekek árulják a testüket a foci vébénhttp://www.life.hu/csalad/20140608-botrany-braziliaban-gyerekek-aruljak-a-testuket-a-foci-veben.htmlA Sunday People magazin tényfeltáró riportere a helyszínre utazott, ahonnan megdöbbentő történetekkel tért haza. A mélyszegénységben élő gyerekek már készülnek a turistaáradatra – fillérekért árulják magukat, hogy legyen miből enniük.Család--Bébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--Félmeztelen focistákkal találkozott Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140601-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-az-angol-focivalogatottal-talalkozott-a-foci-vb-miatt.htmlNem akárhogy sikerült Vilmos herceg hétvégéje.News--Megvan a focivébé legszebb nőjehttp://www.life.hu/trend/20140530-a-2014-es-futball-vilagbajnoksag-legszebb-noje-egy-kolumbiai-lany-daniela-ocoro-mejia.htmlKolumbiai lányt, Daniela Ocoro Mejiát választották meg a futball-világbajnokság legszebbjének.TrendOrigoSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén? (18+)http://www.life.hu/intim/20140527-a-foci-vb-n-szexelni-braziliaban-tilos-a-mexikoi-es-a-bosnyak-focistaknak.htmlMinden olimpia, világbajnokság és kontinensviadal előtt felmerül a kérdés, szexeljenek-e, avagy sem a sportolók a megmértettesek alatt. Így nem meglepő, hogy a júnuis 12-én startoló focivébé apropóján is előjött ez a téma. A szex engedélyezése, vagy éppen tiltása úgy tűnik, a világ vezető sportvezetőit is igencsak megosztja.Intim--4 nappal a szülés után lapos hassal pózolt a focistafeleséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20131201-lars-kristian-eriksen-felesege-szules-utan-negy-nappal-lapos-hassal.htmlSokakat megbotránkoztató fotót tett közzé egy novég focista felesége. Az asszonyt azonnal betámadták, mert négy nappal a szülés után lapos hasával hencegett az interneten. A nő azt állítja, nem ezért mutatta meg kockás hasát a világnak.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.