Kebelcsodák harca! Helyrerakták Kelemen Annát

Forrás: facebook/Kelemen Anna Official -
TV2 Kelemen Anna találkozás Édes Élet kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Életben egy új szereplő, Wonder Tracy, a szabadszájú, Miamiban élő magyar kebelcsoda próbálja lazítani Annácska befeszüléseit.

A találkozás a kamerák kereszttüzében történt, a két nagyszájú hölgy pedig hamar megtalálta a közös hangot – írja a Bors.

Kelemen Anna Forrás: facebook/Kelemen Anna Official

„Voltak félelmeim vele kapcsolatban, de kellemes meglepetést okozott: egy nagyon kedves, aranyos lány" – mondta Tracy Annácskáról. „Más kaliberű csaj, mint én, mégis az első beszélgetés alatt hamar feloldódott. A hétvégén már sokat voltunk együtt, és amit már most kijelenthetek, szerintem Anna sokszor feleslegesen görcsöl. Lazulnia kellene, és megpróbálnia minden helyzetben önmagát adni. Na, ehhez én pont jó leszek neki" – magyarázta a világpolgár, akinek érkezése Annát is örömmel tölti el.

„Tracy életről alkotott képe hasonlít az enyémhez, sokat vagyunk együtt, és poénkodunk" – magyarázta Kelemen Anna.

Pikáns! Erotikus modell lett ÉNB Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140708-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-mongol-szarmazasu-sztarja-erotikus-fotozason-vett-reszt-ahol-egy.htmlRégóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.TV + BulvárRTLKLUBMilliárdos történet! Arab sejk kérte feleségül Radics Gigithttp://www.life.hu/bulvar/20140703-radics-gigit-megasztar-gyoztes-enekesnot-egy-arab-sejk-kerte-felesegul.htmlHamisítatlan luxuséletet utasított vissza a fiatal énekesnő, amikor egy arab sejk pazar ajánlattal kereste meg.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy lovagol a hullámokon Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140702-bodi-sylvi-modell-a-hullamok-hatan-lovagol-balin-nagyon-profi-szorfos-lett.htmlA modell éppen Balin hódol kedvenc időtöltésének, a szörfözésnek, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy olyan hatalmas hullámokat is meglovagol, ami már életveszélyesnek tűnik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.