Jay-Z rugdosásáról beszélt Solange Knowles

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Solange Knowles Jay-Z interjú MET gála verekedés Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solange Knowles a New York-i MET gálán támadt rá nővére, Beyoncé férjére, Jay-Z-re. A 28 éves énekesnő idáig hallgatott, nemrég azonban egy magazinnak adott interjúban végre megszólalt a rugdosásról.

Két hónappal Beyoncé férje, Jay-Z megrugdosása után végre megszólalt az üggyel kapcsolatban a popdíva húga, Solange Knowles. Az énekesnő, akinek nemrég jelent meg legújabb albuma, a Lucky magazinnak beszélt – ahogy ő fogalmaz – „arról a dologról", ami a MET gála estéjén történt.

Forrás: AFP/Christopher Polk
Öltözz úgy, mint egy sztár: Solange Knowleshttp://www.life.hu/trend/20130416-solange-knowles-beyonce-knowles-enekesno-testvere-lenge-ruhaban-a-coachella.htmlA Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.TrendValami nem stimmel Beyoncé és Jay-Z háza tájánhttp://www.life.hu/intim/20140703-beyonce-jay-z-szeretojerol-atkoltve-adta-elo-a-resentment-cimu-szamat-koncertjen.htmlAz On The Run turné egyik koncertjén Beyoncé átköltötte egyik népszerű slágerének dalszövegét. Nem is akárhogy. Vajon milyen szeretőről énekelt benne?Intim--Kislányával szépítkezett Beyoncé – bűbájos fotóhttp://www.life.hu/csalad/20140704-beyonce-kislanyaval-blue-ivyvel-szepitkezik-ferjevel-jay-z-vel-setalgat-kezen-fogva.htmlA popdíva élvezi a családi perceket, és minden pillanatról gondosan beszámol követőinek. Ezek szerint minden rendben odahaza?CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.