Luxusprosti heroininjekciókkal ölt meg egy Google-igazgatót

Forrás: forresthayesmemorial.com -
gyilkosság injekció Google luxusprosti heroin biztonsági kamera igazgató bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy luxusprostituált ölte meg heroininjekciókkal a Google internetes óriáscég egyik igazgatóját, akit tavaly novemberben találtak holtan a yachtján. A nő simán otthagyta, de előtte még lehúzott egy pohár vörösbort.

A rendőrség tájékoztatásából egyelőre nem világos, hogy szándékosan vagy gondatlanságból elkövetett emberölés történt-e, mindenesetre a nő ellen egy másik államban történt hasonló ügyben is vizsgálat indult.

Forrás: forresthayesmemorial.com

A kaliforniai Alix Catherine Tichelmant július 4-én tartóztatták le, miután egy önmagát kuncsaftnak kiadó nyomozó 1000 dolláros ajánlattal lépre csalta azon az internetes portálon, amelyen a 26 éves nő megismerkedett az áldozattal, az ötgyermekes Forrest Timothy Hayesszel.

A Santa Cruz-i kikötőben horgonyzó, 15 méteres yacht biztonsági rendszerének kameráján jól látszik, amint a nő több heroininjekciót ad be a férfinak, majd miután az rosszul lesz és meghal, nem törődik mással, minthogy felhörpintse poharából a megmaradt bort, összeszedje minden holmiját, letakarja a holttestet és minden sietség nélkül távozzon a hajóról, leeresztve még egy napellenzőt is.

Tichelmant emberöléssel és heroinnal való visszaéléssel vádolják. Másfél millió dollár óvadék ellenében védekezhetne szabadlábon – tudósít az MTI.

Hamar búcsúzott a címvédő a Kékszalagrólhttp://www.life.hu/news/20140710-a-46-kekszalag-balaton-kerulo-vitorlasversenybol-litkey-farkas-cimvedonek-ki-kellett-allnia.htmlAlig rajtolt el a 46. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny, a címvédő és 11-szeres győztes Litkey Farkas máris kiállt a versenyből.News--Elsírta magát Robben fia a hollandok veresége utánhttp://www.life.hu/news/20140710-arjen-robben-holland-focista-vigasztalta-siro-fiat-a-hollandia-argentina-merkozes-utan.htmlA holland futballista, Arjen Robben egyik fiát próbálta vigasztalni a csapat szerda esti veresége után.News--Te tudtad, hogy Halle Berry ilyen jó fej? Nézd meg ezt a videót és meggyőződsz róla!http://www.life.hu/news/20140709-halle-berry-a-the-tonight-show-vendege-volt-jimmy-fallonnal-emberi-mokuskerekezett.htmlHalle Berry színésznő és a The Tonight Show házigazdája emberi mókuskereket mutatott be. Őrületes videó!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.