Egy luxusprostituált ölte meg heroininjekciókkal a Google internetes óriáscég egyik igazgatóját, akit tavaly novemberben találtak holtan a yachtján. A nő simán otthagyta, de előtte még lehúzott egy pohár vörösbort.

A rendőrség tájékoztatásából egyelőre nem világos, hogy szándékosan vagy gondatlanságból elkövetett emberölés történt-e, mindenesetre a nő ellen egy másik államban történt hasonló ügyben is vizsgálat indult. 

Forrás: forresthayesmemorial.com

A kaliforniai Alix Catherine Tichelmant július 4-én tartóztatták le, miután egy önmagát kuncsaftnak kiadó nyomozó 1000 dolláros ajánlattal lépre csalta azon az internetes portálon, amelyen a 26 éves nő megismerkedett az áldozattal, az ötgyermekes Forrest Timothy Hayesszel.

A Santa Cruz-i kikötőben horgonyzó, 15 méteres yacht biztonsági rendszerének kameráján jól látszik, amint a nő több heroininjekciót ad be a férfinak, majd miután az rosszul lesz és meghal, nem törődik mással, minthogy felhörpintse poharából a megmaradt bort, összeszedje minden holmiját, letakarja a holttestet és minden sietség nélkül távozzon a hajóról, leeresztve még egy napellenzőt is.

Tichelmant emberöléssel és heroinnal való visszaéléssel vádolják. Másfél millió dollár óvadék ellenében védekezhetne szabadlábon – tudósít az MTI.