Vasárnap este eldől, ki nyeri a 2014-es focivébét. Argentína és Németország válogatottja csap össze. A két válogatott legnagyobb drukkereit az esélyekről és a vébéhangulatról kérdeztük.

Istenes Bence, az RTL Klub és a Music FM műsorvezetője gyermekkora óta versenyszerűen futballozik és ezt a tudományát be is mutatta a héten rendezett Pepsi Funball Partyn, ahol Dukai Reginával labdazsonglőrködtek. Bence, mivel tíz évig Németországban élt, nem kérdéses, hogy kinek drukkol a hétvégi döntőn.

Forrás: pepsi FUNBALL

„A barátaimmal fogom nézni a meccset egy kivetítős helyen. Végig a németeknek szurkoltam. Egyértelműen ők az esélyesebbek, szépen játszottak és ez az eredményeken is látszott. Bár ez a világbajnokság elég gyengére sikeredett, örülök, hogy a kedvenc csapatom ott van a döntőben" – mondta Bence.

Ganxsta Zoleeról mindenki tudja, hogy ő már tiszteletbeli argentin és az országból származó barátai szerint már többet tud hazájukról, mint ők maguk. Így szinte természetes, hogy Zolee kinek drukkol.

Forrás: facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény

„Vasárnap az argentin és magyar barátaimmal nézzük a döntőt egy pubban. Aznap egy focis programra is hivatalos vagyok az egyik bevásárlóközpont parkolójába, ezért majd ott a közelben keresünk valami jó helyet, ahová beülünk" – kezdte Zolee, aki 50-50 százalékos esélyt ad mindkét csapatnak. „Szarok a németekre! De tény, hogy jobb csapat. Ennek ellenére nem lehet leírni az argentinokat, mert eljutottak idáig és okozhatnak meglepetést. Ha nyernek, borzalmasan nagy bulit csapunk az argentin tesókáimmal" – tette hozzá Zolee. Ide kattintva megtudhatod, a többi magyar sztár kinek drukkolt a vébén!