Tovább dübörög a fesztiválszezon! Irány az EFOTT

Forrás: Facebook/EFOTT -
EFOTT Balaton Sound buli Miskolctapolca fesztivál Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden kezdődik Miskolctapolcán az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, azaz az EFOTT. A szervezők 90 ezer látogatót várnak. Este a Tankcsapda 25 éves jubileumi koncertjével indul a buli.

Tigrisek a sárban, adoniszok a napfényben – nézd meg a Balaton Sound legizgalmasabb fotóit galériánkban IDE kattintva!

Nincs megállás! A Balaton Sound után jön az EFOTT, amely kedden nyitja meg kapuit. A július 20-ig tartó fesztiválon fellép egyebek mellett a Hooligans, a Road, a Hősök, a Mary Popkids, a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, az Anna and the Barbies, az Edda, a Karthago, a P. Mobil és Deák Bill Gyula.

Forrás: Facebook/EFOTT

Tavaly Zánkán tartották Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg.

Hat dolog, ami nagyon ciki a Balaton Soundon!http://www.life.hu/bulvar/20140714-balaton-sound-problemak.htmlA Balaton Sound a nyár legmenőbb rendezvénye, ahol csupa jókedvű, segítőkész fiatal szórakozik önfeledten, a kényelmüket biztosító személyzet legnagyobb része pedig mindent megtesz azért, hogy kulturált körülmények várják a bulizni vágyókat. Ám sajnos mindig van pár dolog, amit szégyellni lehet. A Life.hu bemutatja, mire nem lehetünk büszkék! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalaton Sound-os fiút gázolt el a vonat Zamárdibanhttp://www.life.hu/news/20140714-balaton-soundrol-hazaindulo-fiut-gazolhatott-el-a-vonat-zamardiaban.htmlVonatgázolás történt Zamárdinál hétfőn kora reggel – írja a sonline.hu. A hír24.hu pedig úgy tudja, a szerelvény csonkolta a fiú lábait és koponyasérülést is szenvedett.News--Így fesztiváloztak a sztárok a Balaton Soundon!http://www.life.hu/bulvar/20140713-igy-szorakoztak-a-sztarok-a-balaton-soundon.htmlA napsütéssel együtt az ismert emberek is megérkeztek a Balaton Soundra. Volt, aki egyszerűen csak lazított és szórakozott, és volt, aki itt sem nyugodhatott:babérokra vágyott!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.