Tudtad, hogy Észak-Korea játszotta a focivébé döntőjét Portugáliával?

kamu focivébé Kim Dzsong Un döntő Észak-Korea portugál válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A phenjani televízió néhány napja azt állította, hogy az észak-koreai válogatott bejutott a brazíliai focivébé döntőjébe, amelyben Portugáliával játszik. No komment.

Elképesztő agymosás zajlik a Kim Jong Un vezette Észak-Koreában. A televízió híradójában bemutattak egy montázst, amelyből az derül ki, hogy az ország focicsapata – amely ki sem jutott a tornára - a brazíliai focivébén legyőzte az „ősellenség" Japánt (7-0-ra), az Egyesült Államokat (4-0-ra), Kínát (2-0-ra), majd Portugália következik – írja az erdely.ma. Az összeállításban láthatók a „hős" észak-koreai fiúk és persze az ország vezére, Kim Jong Un, amint az észak-koreai válogatottat bátorítja a lelátóról. A nagyon bizarr felvételt alább megnézheted:

Nyilván mindez nem igaz, hiszen a döntőt Németország játszotta Argentínával, a világbajnok pedig a német válogatott lett.

így fogadták hazájukban a világbajnok németeket - nézegess ünneplő szurkolókat és boldog német játékosokat IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.