Kulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!

Nem tudtuk eldönteni, hogy ki büszkébb kire. A frissen koronázott királynőre az édesanyja, vagy pedig Edina az édesanyjára. És persze ott volt a tündéri dédnagymama is, aki  mind a két csodálatos nőre büszke lehet. Edina 42 éves édesanyja akár a barátnője is lehetne, és nemcsak fiatal, de tökéletes az alakja is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem is számítottam rá, hogy egy nap én leszek a legszebb magyar lány, csak reménykedtem benne. Azt, hogy sikerült, az elmúlt fél órában, amióta a verseny véget ért, még nem fogtam fel. Mindig hajtott a vágy, hogy megmérettessem magamat, számos versenyen indultam. A legfőbb célom mégsem a magamutogatás, hanem ki szeretném használni az ismertségemmel adott lehetőségeket. Az embereken szeretnék segíteni. De az énekléssel is megpróbálkoznék, ugyanis tudom, hogy könnyebb dolga van az embernek, ha ismertebb. De most a legfőbb feladatom, hogy a londoni világversenyre alaposan felkészüljek, már holnap elkezdem. Angolul beszélek, az alakomat kell tökéletesítenem. Be szeretném bizonyítani a világnak, hogy a magyar lányoknak igenis helyük van az első három helyezett között! –tervezget Edina.

A kötetlen hangulatú afterpartin róla és a többi lányról készült vidám hangulatú fotókat itt megnézheted!

/1407/_me__201472123324