Fordulat! Benkő László mégis perli a taxist?

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Omega Benkő László taxis ügyvéd per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább bonyolódik a helyzet az omegások és az őket bántalmazó taxis között. Jelenleg két szakember is elvállalta a megvert zenészek ügyét. Benkő László ugyanis ügyvédje tudta nélkül jogi képviselőt váltott.

Ahogy a Life.hu is megírta, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, az Omega két tagját, úgy megütötte egy taxisofőr, hogy kórházban kötöttek ki. Majd egy szemtanú is előkerült, aki vallott az esetről. Benkő és a taxis végül békejobbot nyújtottak egymásnak. Az együttesen belül azonban viszály alakult ki, mert Debreczeni Ferenc elárulva érezte magát, amiért társa kibékült az őket bántalmazó taxissal. Az ügy jelenleg úgy áll, hogy Benkő lehetséges, mégis perli a taxist, sőt egyszerre két ügyvéd is dolgozik a szövevényes ügyben.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Dr. Nagy Gábor ügyvéd a Borsnak elmondta, az Omega billentyűsének, ellentétben a megjelentekkel, sem jogában, sem érdekében nem áll, hogy leállítsa a verekedő taxissal szemben indult pert. Az ügyvéd leveléből azonban az is kiderül, abban sincs egyetértés, ki védi az omegásokat. Nagy Gábor azt is sérelmezte, hogy a lapnak korábban dr. Futó Barnabás szólalt meg Benkő jogi képviselőjeként.

„Nagyon régóta, 1982 óta ismerjük egymást Benkővel és a többi taggal" – mondta megrökönyödve a lapnak dr. Futó Barnabás. „Az Omegát mint céget még én alapítottam. Az együttes tagjaival szinte családtagok vagyunk. Nem tudtam, hogy Benkő a továbbiakban nem kívánja, hogy képviseljem, ez engem meglepetésként ért" – árulta el Futó.

Pásztor György, a taxitársaság ügyvezető igazgatója a TV2 Mokka adásában elmondta, ők úgy gondolták elég, ha Benkő Lászlótól elnézést kérnek, mert a zenészek egy csapat tagjai. A bocsánatkérés megtörtént Benkő békejobbot nyújtott. Debreczeni Ferenc ügyvédje, Dr. Futó Barnabás elmondta a történetben két sértett van és ha az egyik sértettől elnézést kérnek, a másiktól, akinek az orra is eltört miért nem kértek? A taxitársaság igazgatója ezért nyilvánosan elnézést kért az élő adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.