Kárpáti Rebeka tart attól, hogy nem lesz elég ideje magára, miután összeköltözik szerelmével, Kazarján Deniellel, Hogy maradjon ideje kedvesére is és ne kelljen nagyon sokat foglalkoznia teste ápolásával, szépészeti beavatkozásra vállalkozott.

Rebeka nyáron is rengeteget dolgozik, számos kampány-, illetve katalógusfotózáson vesz részt.  

Forrás:Bársony Klinika

"A sok munka mellett természetesen mindig szakítok időt magamra is, hiszen a folyamatos megjelenés miatt mindig a legjobb formámat kell hoznom. Viszonylag szerencsésnek mondhatom magam alkati adottságaim miatt, de azért természetesen teszek is a szépségért és az egészségért. Heti több alkalommal eljárok futni, illetve fitneszteremben edzek, ezen kívül megpróbálok figyelni az étkezésemre is. Nem sanyargatom magam, kerülöm a drasztikus diétákat, azt eszem, amit a szervezetem kíván, de természetesen mértékkel, a káros dolgokat pedig, mint a cukor és fehér liszt, száműztem az életemből. Odafigyelek a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, és arra, hogy mindig alaposan kialudjam magam, különösen a fotózások előtti napon. A szépségápolás terén számomra a legfontosabb a természetesség, így kizárólag olyan tartós eljárásokat alkalmazok, amelyek káros mellékhatások nélkül, hosszú távon képesek megőrizni bőröm fiatalságát és az alakomat" - kezdte a szépségkirálynő, aki elárulta, hogy úgy döntött, véglegesen búcsút int szőrszálainak.

„Egy olyan különleges és hatékony kezeléssorozatba kezdtem bele, amely az általam eddig alkalmazott eljárásokkal ellentétben képes végleg megszabadítani a nem kívánt szőrszálaktól. Számomra pedig a mindennapos modellmunkák mellett még egy okból különösen aktuális a végleges szőrtelenítés. Épp a napokban döntöttünk úgy a párommal, hogy egy közös otthonban folytatjuk tovább az életünket, így még kevesebb idő marad saját magamra. Sajnos az állandó szőrtelenítés és a begyulladt szőrtüszők, pirosodás és egyéb kellemetlenségek kezelése nem kevés időt és energiát vesz igénybe" - mesél a szépészeti eljárásról eljárásáról Rebeka, aki hamarosan sorozatsztár lesz.

Mi az a lézeres szőrtelenítés?
„A lézeres végleges szőrtelenítés fájdalom és mellékhatás nélkül, a célzott lézerfénynek köszönhetően csupán a szőrtüszőkre hat, a környező szövetekhez abszolút kíméletes, segítségével egy életre elfejthető a szőrbenövés, szőrtüszőgyulladás vagy a bőrirritáció.
Megszabadulhatunk az állandó szőrtelenítés kellemetlenségeitől, a nem kívánt szőrszálaktól, elsősorban a bajusz, a láb, a kar, a bikinivonal, illetve a hónalj területein, méghozzá kényelmesen, gyorsan és természetesen" - árulta el a szakértő, dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos-Esztétika bőrgyógyász főorvosa.