Kárpáti Rebeka nagyon fiatal, még csak 19 éves, az esküvő gondolata mégsem hozza zavarba. Az viszont annál inkább, hogy szépségkirálynő lévén több, idősebb férfi is a kegyeit keresi, sőt házassági ajánlatot is kapott. Ám ő csak egy férfi, a szerelme kérdésére vár.

Szerencséje van Rebekának, hogy párja, Kazarján Deniel nem féltékeny típus. A Miss Universe Hungary 2013 cím jelenlegi tulajdonosának rengetegen bókolnak, ő mégis szerelmével próbálta ki, hogy milyen érzés menyasszonynak lenni.

Forrás: Esküvő Classic magazin

„Valóban nem panaszkodhatok a bókok miatt, Moszkvában például egy üzletember próbált megkörnyékezni, Isztambulban pedig még házassági ajánlatot is kaptam. De a szerelmem, Deni nem féltékeny típus, és én sem vagyok az a tipikus aggódó barátnő. Őt is rengeteg lány veszi körbe nap mint nap, már csak az Appril Projekt nevű tánccsoportja miatt is, amivel egy népszerű tehetségkutatóban futottak be. A lényeg, hogy mindketten biztosak vagyunk a saját és a másik érzéseiben is, és mindig is büszkén vállaltuk a kapcsolatunkat. Pedig nem indult könnyen, nem akartam beadni a derekamat, amikor Deni udvarolni kezdett. 3 évvel ezelőtt találkoztunk egy tánctáborban, ahol Deniel tanárként vett részt. Ő már első látásra belém szeretett, én viszont egy kicsit vonakodtam a dologtól, mert elég nagy macsó hírében állt, és úgy éreztem, hosszú távon nem venne komolyan. Aztán, szerencsére, hamar meggyőzött az ellenkezőjéről, és azóta is együtt vagyunk! És hogy mivel vett le a lábamról? Apró kis figyelmességekkel, olyanokkal, amik megfűszerezik a mindennapokat. Egyébként az első csókunk teljesen olyan volt, mint valami romantikus filmben: a semmiből megjelent két hattyú, sütött ránk a telihold, és még a locsolók is beindultak! Elég csöpögősen hangzik, sokat is nevettünk rajta, de mindig emlékezetes élmény marad" – emlékezett vissza megismerkedésükre a fiúval nemrég összeköltözött Rebeka, aki az Esküvő Classic Magazin mediterrán hangulatú esküvői fotózásán kipróbálhatta, milyen érzés menyasszonynak lenni.

Forrás: Esküvő Classic magazin

„Mivel mindent együtt tervezünk, a lánykérés is adja magát. Beszéltünk már róla, de azt csak Deni tudhatja, hogy mikor áll készen feltenni nekem a kérdést. Esküvő biztosan nem lesz idén, de ki tudja, lehet, hogy a közös nyaralásunk alkalmával fog elhangzani a számból az a bizonyos igen, ugyanis hamarosan a tengerentúlra, Amerikába megyünk, hogy bejárjuk az északi partot, és meglátogatjuk Deni édesapját is."