Pasija miatt kért esztétikai kezelést Kárpáti Rebeka

Forrás:Bársony Klinika -
szőrtelenítés Kárpáti Rebeka pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka tart attól, hogy nem lesz elég ideje magára, miután összeköltözik szerelmével, Kazarján Deniellel, Hogy maradjon ideje kedvesére is és ne kelljen nagyon sokat foglalkoznia teste ápolásával, szépészeti beavatkozásra vállalkozott.

Rebeka nyáron is rengeteget dolgozik, számos kampány-, illetve katalógusfotózáson vesz részt.

Forrás:Bársony Klinika

"A sok munka mellett természetesen mindig szakítok időt magamra is, hiszen a folyamatos megjelenés miatt mindig a legjobb formámat kell hoznom. Viszonylag szerencsésnek mondhatom magam alkati adottságaim miatt, de azért természetesen teszek is a szépségért és az egészségért. Heti több alkalommal eljárok futni, illetve fitneszteremben edzek, ezen kívül megpróbálok figyelni az étkezésemre is. Nem sanyargatom magam, kerülöm a drasztikus diétákat, azt eszem, amit a szervezetem kíván, de természetesen mértékkel, a káros dolgokat pedig, mint a cukor és fehér liszt, száműztem az életemből. Odafigyelek a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, és arra, hogy mindig alaposan kialudjam magam, különösen a fotózások előtti napon. A szépségápolás terén számomra a legfontosabb a természetesség, így kizárólag olyan tartós eljárásokat alkalmazok, amelyek káros mellékhatások nélkül, hosszú távon képesek megőrizni bőröm fiatalságát és az alakomat" - kezdte a szépségkirálynő, aki elárulta, hogy úgy döntött, véglegesen búcsút int szőrszálainak.

„Egy olyan különleges és hatékony kezeléssorozatba kezdtem bele, amely az általam eddig alkalmazott eljárásokkal ellentétben képes végleg megszabadítani a nem kívánt szőrszálaktól. Számomra pedig a mindennapos modellmunkák mellett még egy okból különösen aktuális a végleges szőrtelenítés. Épp a napokban döntöttünk úgy a párommal, hogy egy közös otthonban folytatjuk tovább az életünket, így még kevesebb idő marad saját magamra. Sajnos az állandó szőrtelenítés és a begyulladt szőrtüszők, pirosodás és egyéb kellemetlenségek kezelése nem kevés időt és energiát vesz igénybe" - mesél a szépészeti eljárásról eljárásáról Rebeka, aki hamarosan sorozatsztár lesz.

Mi az a lézeres szőrtelenítés?

„A lézeres végleges szőrtelenítés fájdalom és mellékhatás nélkül, a célzott lézerfénynek köszönhetően csupán a szőrtüszőkre hat, a környező szövetekhez abszolút kíméletes, segítségével egy életre elfejthető a szőrbenövés, szőrtüszőgyulladás vagy a bőrirritáció.
Megszabadulhatunk az állandó szőrtelenítés kellemetlenségeitől, a nem kívánt szőrszálaktól, elsősorban a bajusz, a láb, a kar, a bikinivonal, illetve a hónalj területein, méghozzá kényelmesen, gyorsan és természetesen" - árulta el a szakértő, dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos-Esztétika bőrgyógyász főorvosa.

Csúnya vágás éktelenkedik Szabó Zsófi arcánhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-szabo-zsofi-karakterenek-arcat-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-elcsufitottak.htmlÖrök nyomot hagyott egy éles kés Szabó Zsófi arcán. Szerencsére nem a valóságban: a szőke sorozatszínésznőt a Jóban Rosszban forgatókönyvének kedvéért vágták meg. TV + BulvárUraim, figyelem! Szinglik Magyarország legszebb lányaihttp://www.life.hu/bulvar/20140723-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-udvarholgyei-katona-gitta-es-van-den-bosch-sydney-meg-szinglik.htmlA Magyarország Szépe választás második és harmadik helyezettjével beszélgetett a Life.hu újságírója. Kiderült, a lányok szinglik és a verseny óta rengeteg szerelmes levelet kapnak.TV + BulvárKocsis Korinna szépségeket zsűrizetthttp://www.life.hu/bulvar/20140728-kocsis-korinna-megmutatta-szerelmet.htmlA tavalyi harmadik helyezett szépségkirálynő, aki élő adásban utasította vissza a harmadik helyezéshez, a Miss Intercontinental címhez járó koronát, a hétvégén már a negyedik Anna-bálon mulatott együtt szerelmével.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.