Ez a szelfik szelfije: szurikáta szemez a kamerával

Forrás: SWNS.com/© SWNS Group/Swns.ComTony Kershaw -
fénykép vadaspark fotó szelfi szurikáta selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ultracuki képre bukkantunk a hírsivatag kellős közepén. A mosoly garantált.

Anthony Kershaw természetfotós csak tesztelni szerette volna az önkioldós gépét, de arra nem gondolt, hogy egy szurikáta a segítségére siet majd. Bár a férfi arról is beszél, hogy a kis állat felmászott rá és felállt a vállára miközben a gépet tesztelte, biztosak vagyunk benne, hogy a fotó nem ekkor született. Sokkal inkább akkor, amikor a szurikáta kíváncsiságból belenézett a kamerába, ami magában álldogált a kifutóban és a fotós az önkioldó segítségével lőtte el a képet.

Forrás: SWNS.com/© SWNS Group/Swns.ComTony Kershaw

Így készítsd el a tökéletes szelfit, ha NEM vagy szurikáta

Az önmagunkról készített képek nem új keletűek – számtalan művész kreált önarcképet vagy szobrot a saját arcáról. A szelfi beköltözött a közösségi oldalakra is, persze nem mindenkinek sikerült elsajátítani a praktikákat. Ezért megkérdeztük Kántor Katát, a Jónő Team fotósát, hogyan is készül a tökéletes önfotó.
Forrás: SWNS.com/© SWNS Group/Swns.ComTony Kershaw

40 ezer ember is dolgozhat majd a sanghaji szuperfelhőkarcoló irodaházábanhttp://www.life.hu/news/20140804-elkeszult-sanghaj-legmagasabb-epulete-a-shanghai-tower.htmlTöbb mint fél kilométer - felfelé. Az utolsó acélgerendát is helyére emelték vasárnap Sanghaj legmagasabb épületén, így a 632 méteres szuperfelhőkarcoló teljes magasságában áll. Megmutatjuk, hogy néz ki.News--Élő virágokkal rajzol gyönyörű ruhákat egy malajziai művészhttp://www.life.hu/news/20140803-lim-zhi-wei-malajziai-muvesz-elo-viragokkal-gyonyoru-ruhakat-rajzol.htmlKülönleges technikát alkalmazva készíti el rajzait egy Szingapúrban élő malajziai művész. Lim Zhi Wei élő virágok segítségével szemet gyönyörködtető szépségeket varázsol a papírra. Egyszerűen, imádnivaló, amit csinál.News--Két kemény arc a Berlini Tetoválófesztiváltólhttp://www.life.hu/news/20140801-ket-tetovalt-modell-a-berlini-tetovalofesztivalrol.htmlBerlinben 24. alkalommal rendezték meg a tetoválófesztivált. Mutatunk is két nagyon kemény arcot így, péntek estére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.