Vasárnap végre közös pihenésre indulhat VV Aurelio és szerelme, VV Zsófika. A VV6 nyertesének járó ibizai nyaralástól Aurelio kissé tart, na nem Zsófika miatt, hanem mert egészségügyi problémákkal vág neki az útnak.

Nagyon várja a vasárnapi indulást Zsófi és Aurelio, akinek erre a hétre pont nem volt betervezve fellépése, így végre összejöhetett a több hónapos folyamatos pörgés után megérdemelt pihenés. Az indulásig még pár nap hátra van, talán elég lesz ahhoz, hogy Aurelio jócskán feldagadt arca leapadjon. Nem Zsófika verte meg a helikopterezésével számos női rajongót begyűjtő fiút.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

Nem volt kérdés, hogy Zsófit viszem el a tengerparti bulizás paradicsomába, Ibizára. Alig voltam strandon az idén, ezt a tengerparti vakációt nagyon várom. Sajnos kissé beárnyékolja a készülődésemet, de remélem, az utazást majd nem, hogy most húzták ki a fogamat, amivel már a villában is meggyűlt a bajom. Elfertőződött és most úgy be van dagadva a fejem, hogy alig tudok beszélni. Tudom, hogy a nyár egyik legfelkapottabb buliközpontjába megyünk, de már előre szóltam Zsófikának, ne számítson arra, hogy minden éjjel mulatni fogunk. Csak egyszer fogunk elmenni, de akkor viszont nagyon belehúzunk.

Elárulom, hogy nem is a bulizást várom, inkább a strandot és a tengerpartot. Igazi nyugdíjas nyaralásra készülök, bulihiányom egyáltalán nincsen"  – tervezget Aurelio és már Zsófikát is elkapta az utazási láz.
„Megpróbálom az összes klassz nyári cuccomat elrakni, erről a szokásomról nem fogok lemondani. Így születtem, már kiskoromban is imádtam a szép ruhákat és naponta akár többször is átöltözöm. Még azon is gondolkodom, hogy betegyek-e úszószemüveget a bőröndbe, és talán búvártalpakat is beszerzek. Bécsből fogunk indulni, odáig még nem tudjuk, hogyan megyünk el, de még több kérdés is tisztázásra vár" – csicseregte Zsófika.