Lilu váltja Istenes Bencét

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
Music Fm műsorvezető Istenes Bence Pordán Petra Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár csak két napra, de új partnert kap István Dániel és Pordán Petra a Music FM reggeli műsorában.

Istenes Bence reggelei mostanában forgatással telnek, így kénytelen magára hagyni két műsorvezető társát, Pordán Petrát és István Dánielt a Music Fm Önindítójában.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

“Simán megoldanánk Bence nélkül is, sőt…!” – viccelődött István Dani, de a megszokott hármas egység érdekében mégiscsak kapnak társakat. Kedd reggel Liluval, szerdán pedig Zolával ébredhetünk.

Visszaélnek Fábry Sándor nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-fabry-sandor-showman-nevevel-a-facebookon-visszaelnek.htmlSemmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.TV + BulvárOrigoNocsak! Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár énekeseihttp://www.life.hu/bulvar/20140806-a-tv2-sztarban-sztarjaban-kokeny-attila-pal-denes-hevesi-tamas-vastag-tamas-sipos-peter-es-nagy.htmlEgy hónapja folynak a találgatások, hogy kik szerepelnek majd a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Most - bár rejtélyes fotón - a csatorna közzétette a férfiénekesek fotóját. TV + BulvárOrigoPasija helyett más fogdossa Heidi Klum csupasz melleithttp://www.life.hu/bulvar/20140801-heidi-klum-melleit-zac-posen-egy-fotozason-fogdossa.htmlA minap írtuk meg, hogy 28 éves pasikával jött össze Heidi Klum és nagyon boldog . Ennek ellenére lazán hagyja, hogy egy fotózáson másik férfi fogdossa a kebleit. Persze, a művészetnek még a párkapcsolat sem szabhat határt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.