Csúnya baki! Műanyag palack került a Downton Abbey promófotójára

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey -
fotó Downton Abbey baki sorozat promóció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ romantikusabb fele már nagyon várja a Downton Abbey brit sorozat ötödik szériáját. Az első promófotók már megjelentek - az egyiken viszont csúnya bakira lettek figyelmesek a szemfüles rajongók.

Amikor ezt a cikket írjuk, már sem a Downton Abbey Facebook-, Instagram- vagy Twitter-oldalán nem található fent az a promóciós fotó, amelyen az egész világ lovagol. A képen a két főszereplő mögött, a kandalló párkányán egy MŰANYAG palack ücsörög. Minő skandalum!

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Itt van néhány további promófotó:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Meg ez is az:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

És ez is:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Fedezd fel a Downton Abbey világát!

A Downton Abbey sorozat 2010-ben indult, és egy pillanat alatt meghódította a világot. Kritikánk szerint a sorozat titka az, hogy nem kizárólag és nem elsősorban romantikus dráma, hanem olyan, mintha egy nagy családregény volna, évtizedeken átívelő sorsokkal, megszeretett-megutált figurákkal, a kor változásait is bemutatva. Ráadásul divatban is nagyon erős: az éppen reneszánszát élő 1920-as évek és A nagy Gatsby-őrület alatt indult. A szezonok óta tartó vintage-őrület a sorozat miatt is a tetőfokára hágott. A sorozatban két lány is férjhez ment, így az Abbey-rajongó nők retinájába beleégett a '20-as évek esküvői stílusa.

Hihetetlen! 70 évesen is remekül néz ki a Szulejmán című sorozat validéjahttp://www.life.hu/news/20140807-a-szulejman-cimu-sorozatban-a-szultan-anyjat-jatszo-szineszno-nebahat-ehre-70-eves.htmlA rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!NewsOrigoA 7 legfontosabb film az első világháborúrólhttp://www.life.hu/kult/20140724-az-elso-vilaghaboru-centenariuman-itt-a-7-legfontosabb-film-az-elso-vilaghaborurol.html100 éve tört ki az első világháború - vagy ahogyan sokáig hívták: "a Nagy háború" - és noha jóval kevesebb film készült róla, mint a minden létező módon feldolgozott második világháborúról, azért születtek klasszikusok szép számmal erről a történelmi időszakról is. A centenáriumról megemlékezve összegyűjtöttük az általunk legfontosabbnak tartott filmeket erről a korszakról.KultAFPSzerelemben és háborúban mindent szabad - még divatozni ishttp://www.life.hu/kult/20140718-az-elso-vilaghaboru-hatasai-a-divattortenetre-rovid-haj-es-szoknya-es-military-stilus.htmlA divat a kezdetek kezdetétől velünk van, miért pont a háborús idők lennének kivételek? Talán nem elegáns, ha azt írom, a hamarosan centenáriumához érő első világháborúnak sokat köszönhet a női divat, hiszen mit is kellene köszöngetni minden idők addigi leggyilkosabb háborújának, de a tények erre utalnak. A rövidebb frizura elterjedése, a lábikrát megmutató szoknya és a military stílus megjelenése a gardróbban örökre megváltoztatta a viseletet.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.