A színpad kellős közepén gyújtotta fel magát az x-faktoros versenyző

színpad X-Faktor Kolosi Péter felgyújtás X-Faktor 2014 Istenes Bence tűz Schiwert-Takács László előadás RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak magát, hanem a színpadot is majdnem felgyújtotta az X-Faktor versenyzője, nem kis riadalmat kiváltva a nézők és a mentorok között.

Tűz ütött ki az X-Factor színpadán, nem kis ijedtséget okozva a zsűritagok és a nézők között. Fábry Pál, a műsor egyik versenyzője ugyanis nem csupán énektudásával szerette volna meggyőzni a nagyérdeműt, hanem a szokatlan show-elemmel is.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta, tisztában voltak vele, hogy tüzes elem is szerepel az előadásban, így megtették az ilyenkor szükséges biztonsági óvintézkedéseket. Az X-Faktor legújabb szériája szeptember 6-án startol az RTL Klubon.

Fura fazonok, rendőrnő és Csobot Adél barátnője az X-Faktor jelentkezői közötthttp://www.life.hu/bulvar/20140816-folynak-az-rtl-klub-x-faktoranak-valogatoi.htmlElképesztő tömeg, félszeg mosolyok, izgalom a tekintetekben. Javában folynak az X-Faktor válogatói. TV + BulvárKiderült, szeptember 6-án indul az X-Faktor ötödik évadjahttp://www.life.hu/bulvar/20140815-az-x-faktor-otodik-evadja-az-rtl-klubon-szeptember-6-an-indul.htmlBár az RTL Klub hivatalosan még nem közölte, szinte biztos, hogy szeptember 6-án indul az X-Faktor legújabb szezonja.TV + BulvárOrigoDúl a love! Összejött a két egykori x-faktoros, Péterffy Lili és a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/intim/20140812-ya-ou-a-bytheway-enekese-es-peterffy-lili-az-x-faktor-enekesnoje-osszejottek-szerelmesek.htmlAz X-Faktor 2013-as szériájában szereplő két énekes jóval a műsor vége után talált egymásra. A ByTheWay együttes közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy Ya Ou szerelmes.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.