Nemcsak magát, hanem a színpadot is majdnem felgyújtotta az X-Faktor versenyzője, nem kis riadalmat kiváltva a nézők és a mentorok között.

Tűz ütött ki az X-Factor színpadán, nem kis ijedtséget okozva a zsűritagok és a nézők között. Fábry Pál, a műsor egyik versenyzője ugyanis nem csupán énektudásával szerette volna meggyőzni a nagyérdeműt, hanem a szokatlan show-elemmel is.

„Már az elején volt némi rossz érzésem, s végül meg is történt a baj: a fellépő a tüzet „pisilő" bábuhoz tartozó kehelyben fellobant lángot próbálta eloltani, de az a fújásra még inkább belobbant, és a karjára, valamint a színpadra csapódott" – mondta a Blikknek Schiwert-Takács László, akihez hasonlóan a Istenes Bence is megijedt: „Tőlem nem messze volt egy poroltó, felkaptam, és én is elindultam vele a színpad felé, de rám már nem volt szükség" – mesélte a műsorvezető.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta, tisztában voltak vele, hogy tüzes elem is szerepel az előadásban, így megtették az ilyenkor szükséges biztonsági óvintézkedéseket. Az X-Faktor legújabb szériája szeptember 6-án startol az RTL Klubon.