Mi elhisszük, hogy az énekesnő őszintén valami jót szeretett volna tenni – a dolog azonban mégsem egészen úgy sült el, ahogyan azt ő várta.

A vasárnap esti MTV Video Music Awards díjátadóján egyértelműen a nők taroltak, köztük Miley Cyrus is, aki a Wrecking Ball című dalával a legjobb videoklipnek járó díjat zsebelhette be.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A 21 éves énekesnő azonban rendhagyó módon egy hajléktalan fiút, Jesse Heltet küldte fel maga helyett a színpadra, hogy átvegye a jutalmát. A 16 éves srác beszédében elmondta, hogy tettével az Amerika utcáin élő hajléktalan tinédzserekre szeretné felhívni a figyelmet.

/1408/Ruham201482593722

A sajtó persze rögtön lecsapott Jesse-re. A The Daily Mail a fiú édesanyját kereste meg, aki szerint fia önként választotta ezt az életformát, ő bármikor szívesen fogadja otthon gyermekét. Az Eliteday információi szerint nem csak ez az egy furcsa része van a sztorinak: Jesse ellen letartóztatási parancsot adott ki az oregoni rendőrség birtokháborításért, garázdaságért és próbaidejének megsértéséért. Persze ez nem alakult a legjobban, a mi véleményünk szerint azonban mégis szép gesztus volt Miley részéről.

Igazi girlpower az idei MTV Video Music Awardson
Miley-n kívül Beyoncé, Iggy Azalea, Nicki Minaj, Ariana Grande és Lorde is ott volt a díjazottak között - hogy kiket jutalmazott még a népszerű zenecsatorna, tudd meg IDE kattintva.