Rendőrség körözi azt a hajléktalant, aki átvette Miley Cyrus díját

Forrás: AFP/Robyn Beck -
birtokháborítás színpad Miley Cyrus próbaidő hajléktalan rendőrség garázdaság MTV Video Music Awards díjátadó videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi elhisszük, hogy az énekesnő őszintén valami jót szeretett volna tenni – a dolog azonban mégsem egészen úgy sült el, ahogyan azt ő várta.

A vasárnap esti MTV Video Music Awards díjátadóján egyértelműen a nők taroltak, köztük Miley Cyrus is, aki a Wrecking Ball című dalával a legjobb videoklipnek járó díjat zsebelhette be.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A 21 éves énekesnő azonban rendhagyó módon egy hajléktalan fiút, Jesse Heltet küldte fel maga helyett a színpadra, hogy átvegye a jutalmát. A 16 éves srác beszédében elmondta, hogy tettével az Amerika utcáin élő hajléktalan tinédzserekre szeretné felhívni a figyelmet.

/1408/Ruham201482593722

A sajtó persze rögtön lecsapott Jesse-re. A The Daily Mail a fiú édesanyját kereste meg, aki szerint fia önként választotta ezt az életformát, ő bármikor szívesen fogadja otthon gyermekét. Az Eliteday információi szerint nem csak ez az egy furcsa része van a sztorinak: Jesse ellen letartóztatási parancsot adott ki az oregoni rendőrség birtokháborításért, garázdaságért és próbaidejének megsértéséért. Persze ez nem alakult a legjobban, a mi véleményünk szerint azonban mégis szép gesztus volt Miley részéről.

Igazi girlpower az idei MTV Video Music Awardson

Miley-n kívül Beyoncé, Iggy Azalea, Nicki Minaj, Ariana Grande és Lorde is ott volt a díjazottak között - hogy kiket jutalmazott még a népszerű zenecsatorna, tudd meg IDE kattintva.
Usher nem zavartatta magát, inkább jól megbámulta Kim Kardashian hátsójáthttp://www.life.hu/news/20140825-usher-megbamulta-kim-kardashian-feneket-az-mtv-musiv-video-awards-dijatado-galajan.htmlTegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?News--Miley Cyrus színpadi falloszahttp://www.life.hu/bulvar/20140818-miley-cyrus-riasi-mupenisszel-lepett-szinpadra.htmlAzt hittük, ennél már nem lesz lejjebb, de tévedtünk, egyszerűen nem bír az energiáival a egykori Disney üdvöske. TV + BulvárOrigoMiley Cyrus nagyon is él! Hétfőn még halálhírét keltették, most már félpucéran pózolhttp://www.life.hu/news/20140722-miley-cyrus-felpucer-fotot-posztolt-instagram-oldalara-korabban-halalhiret-keltettek.htmlKamu halálhíre után egy nappal az énekes-színésznő egy félmeztelen fotóval vágott vissza Instán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.