Molnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.

Az egykori villalakót, majd Nagy Őt 15 000 forintra büntették, mert autója öt méternél közelebb állt az utcasarokhoz. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ez máris feljogosítja a III. kerület közteres suhancait, akik egész nap céges kocsiban, céges kártyára vett benzinnel b.sztatják a nem céges autóval és saját pénzükből tankoló embereket, hogy ötperces villámvásárlásom alatt egy 15 000 forintos csekket tűzzenek a kocsimra, majd vihogva továbbálljanak. Ez egy kissé kapdbeaf@szom érzéssel tölt el"háborgott tegnap Anikó, aki úgy gondolta, hogy nem fogja befizetni a büntetést, inkább leüli.

„Havi 20-25 000 forintomba kerül a parkolás, soha nem kaptam kerékbilincset, mert mindig odafigyelek a szabályokra, nem jellemző rám a csalás bármely formája. Azért, mert nem centiztem ki az 5 métert egy III. kerületi századrangú, panelek közötti úton, nem fogok 15 ezer forintot kifizetni" – folytatta a zsírleszíváson is járt Anikó, majd kollégánknak kifejtette.

„Egyedül fogok megküzdeni velük, nem kértem segítséget senkitől. Egyáltalán nem is foglalkozom vele, folytatom úgy az életemet, ahogy eddig. Csak az a biztos, hogy hagyom, menjenek a dolgok a maguk útján, majd valami fog történni. Ezt a pénzt pedig egy állatvédőnek fogom adni" - fejtette ki immár lenyugodva a sminkes.