VV Aurelio retteg a harmadik világháborútól

Forrás: Life.hu -
Ukrajna VV Aurelio világháború fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Ukrajnában lépett fel VV Aurelio mentorával, Young G-vel, alias VV Bécivel. A ValóVilág nyertese tisztában van az ukrán helyzettel, de egyelőre még neki mer vágni az ukrán hakniknak.

Kelet-Ukrajnát egyelőre nem érinti az orosz katonai invázió, mégis összeszorul az ember gyomra, ha mostanában Ukrajnába kell utaznia. Aurelio egyelőre szívesen jár át a határon túlra, igaz, kissé fél, hogy nem tud hazajönni.

Forrás: Life.hu

„Elég fiatal az a korosztály, aki eljön meghallgatni minket, rajtuk nem érezhető a belpolitikai feszültség, talán fel sem fogják. Én nagyon szeretek fellépni náluk, de mindig rossz érzéssel utazom ki. Egyszerűen attól tartok, hogy amíg fellépek, kitör a 3. világháború. Azt vettem csak észre, hogy a határőrök láthatóan meg vannak viselve, nagyon komolynak és gondterheltnek tűnnek. Én nem látom a fiatalokon az ukrán belpolitikai helyzet miatt a félelmet, az aggódást" – árulta el VV nyertese, aki valószínűleg hamarosan pókokkal és csúszómászókkal fog harcba szállni egy dzsungel mélyén.

Haladékot kapott a gipszeléshez VV Béci http://www.life.hu/bulvar/20140827-haladekot-kapott-a-gipszeleshez-vv-beci.htmlVV Béci karján nincs gipsz, csak egy merevítő tartja össze a több helyen is eltört csontját. Saját felelősségére történhetett így a dolog - elárulta, miért döntött így.TV + Bulvár--VV Dorka teljesen megöregedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140825-vv-dorka-teljesen-megoregedett.htmlVV Dorka hihetetlen változáson ment keresztül, egy csapásra legalább 15 évet öregedett. És nem tett jót neki...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huInkognitóban nyaralt VV Zsófi és Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140819-inkognitoban-nyaralt-vv-zsofi-es-aurelio-ibizan.htmlTényleg teljesen kiszakadt a hazai pörgésből VV Aurelio és Zsófika, akik Ibizán pihenték ki a villa és a VV utáni élet összes fáradalmát. A kutya sem ismerte fel őket a buliparadicsomban.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.