A hétvégén Ukrajnában lépett fel VV Aurelio mentorával, Young G-vel, alias VV Bécivel. A ValóVilág nyertese tisztában van az ukrán helyzettel, de egyelőre még neki mer vágni az ukrán hakniknak.

Kelet-Ukrajnát egyelőre nem érinti az orosz katonai invázió, mégis összeszorul az ember gyomra, ha mostanában Ukrajnába kell utaznia. Aurelio egyelőre szívesen jár át a határon túlra, igaz, kissé fél, hogy nem tud hazajönni. 

Forrás: Life.hu

„Elég fiatal az a korosztály, aki eljön meghallgatni minket, rajtuk nem érezhető a belpolitikai feszültség, talán fel sem fogják. Én nagyon szeretek fellépni náluk, de mindig rossz érzéssel utazom ki. Egyszerűen attól tartok, hogy amíg fellépek, kitör a 3. világháború. Azt vettem csak észre, hogy a határőrök láthatóan meg vannak viselve, nagyon komolynak és gondterheltnek tűnnek. Én nem látom a fiatalokon az ukrán belpolitikai helyzet miatt a félelmet, az aggódást" – árulta el VV nyertese, aki valószínűleg hamarosan pókokkal és csúszómászókkal fog harcba szállni egy dzsungel mélyén.