Nem hiába vártuk Vajna Tímea szupertitkos Miss Universe szépségversenyét. Néhány nappal ezelőtt Andy Vajna megsúgta riporterünknek, mit gondol a korábbi szépségversenyekről, és ígérte, valami egészen különlegeset állítanak színpadra. Sikerült! Még Schwarzenegger is feltűnt.

A Thália Színházban rendezett újszerű szépségversenyt élőben csak a szponzorok láthatták, a szépségekre kíváncsi földi halandók és újságírók csak félórás csúsztatással, netes közvetítésen keresztül nézhették a műsort.

Miss Universe Hungary Kelemen HenriettaForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A legnagyobb meglepetést a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás személye és előadásmódja okozta. A műsorvezető nyitányként a Cabaret betétdalát adta elő, pirosítós fizimiskája azonban a műsorba később bekapcsolódok számára teljesen érthetetlen volt és az egész szépségkirálynő-választást tényleg egy kabaréhoz hasonló előadássá tette.

Többen is követték a különös performansznak is beillő show-műsort, és nyilván kommentálták is: "Ide a butaság külön kitétel volt?" - kérdezte egyikük, de olyan is elhangzott, hogy: "ezt k** exkluzívnak szánták, de inkább ilyen időutazásos feeling" meg ilyen is, hogy: "ez meg milyen koncepció?" Hááááát... 

Forrás: FB Miss Universe Hungary 2014

"Az eseményről készült videót délután 5 óra körül itt lehet majd újranézni" - tudtuk meg Vajna Timitől, aki azt is elárulta, hogy az est világsztárja Schwarzenegger volt, aki videoüzenetet küldött a versenyzőknek.