Istenes Bence októbertől búcsúzik az Önindító című reggeli műsorból. A rádió vezetősége megkereste Bochkor Gábort. Vajon két év kényszerpihenő után visszaül a mikrofon mögé? Bochi kedvese, Várkonyi Andrea a Facebook oldalán reagált a hírre.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Istenes Bence október 1-től nem vezeti tovább a Music Fm reggeli műsorát. A minap a Blikk egyik olvasója kapta lencsevégre az 50 éves rádióst a Music FM épületében. Bochi nem tagadta, hogy ott járt. 

Forrás: TV2

„Való igaz, hogy megkeresett Kiss Anikó, a rádió vezér- és programigazgatója, és felajánlotta, hogy töltsem be a megüresedett helyet. Egyelőre nem adtam választ, kaptam egy kis gondolkodási időt" – árulta el a lapnak Bochkor Gábor.

Kiss Anikó a Blikknek azt mondta, már jó ideje szeretné, ha Bochkor az ő csapatukat erősítené, és bízik abban, hogy a műsorvezető elfogadja az állásajánlatot. „Örülnénk, ha egy olyan rádiós lehetne a csapatunk tagja, akinek a nevéhez fűződik a reggeli rádiózás, hiszen Bochkor Gábor maga teremtette meg ezt a műfajt" – fűzte hozzá.

Friss! Várkonyi Andi a Facebookjára írta ki, hogy ő támogatja párját, de neki kell döntenie. "Azoknak, akik az elmúlt időszakban annyiszor kérdezték, hogy mikor már... Ha rajtam múlik, igen, de ebben Neki kell döntenie...Ti örülnétek? Tette fel a kérdést közösségi oldalán a híradós. Majd hozzátette: "Nyomjátok a lájkokat, mert mondom neki mennyi van és biztos ez is számít neki!"