Bozsek Márk kedd este látható utoljára a Barátok köztben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
búcsú távozás Bozsek Márk sorozat Szabi Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Szabija végleg búcsút int a sorozatnak és követi szerelmét, Annát, aki egy messzi városban kap munkát.

Bozsek Márk 6 év után távozik a sorozatból. Márk a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy új kihívásokra vágyott és mivel már nem érezte úgy, hogy karakterébe többet tudna beleadni, közös megegyezéssel búcsúzott a stábtól.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nagy búcsúztatót nem szerettem volna, ezért folyamatosan köszöntem el a kollégáktól. Az utolsó forgatási napjaim remekül teltek, sok szabadban játszódó jelenet volt. Még sosem voltam ennyire elégedett a munkámmal, mint ezeken a forgatásokon" – kezdi Márk, aki további terveiről is mesélt.

„Nem szeretném különválasztani a színészetet és a zenélést. Ha a médiában maradok, akkor inkább a háttérben szeretnék dolgozni és értékes információkat közölni az emberekkel. Emellett pedig a zenélés, dalok szerzése tölti ki a napjaim. Járok koncertezni, de nem célorientáltan és a sikerért, hanem ez örömzenélés a célom" – magyarázta Márk, aki tavaly az X-Faktorban mutatta meg énektudását. Végül saját döntése alapján onnan is kiszállt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.