Ugyan Katalin hercegné húga, Pippa Middleton két éve él boldog párkapcsolatban Nico Jacksonnal, újabban sokszor tűnik fel egy magyar származású befolyásos férfi oldalán is. 

A 30 éves Pippa legkitartóbb hódolója az 57 éves, magyar származású André Balazs, aki Budapesten született, de az Egyesült Államokban nőtt fel. Már 2012-ben felmerült a pletyka, hogy randevúznak, és az ingatlanfejlesztő-hotellánc tulajdonos akkor többször is együtt kapcsolódott ki a Middleton-lánnyal. A múlt hétvégén is párban látták őket Balazs Chiltern Firehouse nevű éttermében, miközben a nő párja Genfben van, ahová üzleti ügyei kötik. Pippának egyáltalán nincs ellenére a férfi közeledése, és korábban Balazs Hamptonsban lévő szállodájában is vendégeskedett.

Forrás: NORTHFOTO

A férfi egyébként Budapesten született, de gyerekkorában családjával együtt az Államokba emigrált. Kimagasló vagyonát tehetségének köszönheti, hiszen az építészetben és a hotel designban zseniként tartják számon. Impozáns épületeit látva a celebek köréből és megannyi megrendelője került ki - írja a Bors.