Itt a nagy alkalom! Most lecserélheted a hűtődet, kazánodat

Forrás: MTI/Beliczay László -
fagyasztóládák hűtő háztartási gép fűtéskorszerűsítés kazán pályázat nyílászáró Emberi Erőforrások Minisztériuma energiatakarékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a héten három új lakossági energiahatékonysági pályázatot ír ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelyek a háztartásigép-cserét és a nyílászáró-cserét célozzák meg. A fűtéskorszerűsítésre azonban már szeptember 22-től lehet jelentkezni. Érdemes mielőbb megtenni! Összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás jut a pályázatokra!

Szeptember 22-én, hétfőn kiírták az elavult kazánok, tüzelőberendezések új, nagyobb energiahatékonyságú fűtőberendezésekre történő cseréjét célzó pályázatot. A gázkazánok cseréjével jelentősen csökkenthető az energiaveszteség és a széndioxid-kibocsátás. Erre 1 milliárd forint jut. Pályázni IDE kattintva lehet.

Forrás: MTI/Beliczay László

Szeptember 25-én jelenik meg a háztartásigép-csere program, majd 29-én a nyílászárócsere-pályázatokat írják ki. A három programmal összesen 25 ezer háztartást szeretnének elérni - amelyről bővebben itt olvashatsz, és a szükséges dokumentumokat is letöltheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.