A Soroksáron meggyilkolt nő 11 éves kisfia képtelen feldolgozni édesanyja halálát. Pszichológussal sem akar beszélni a történtekről.

Szeptember 25-én lesz egy éve, hogy futás közben brutálisan meggyilkoltak Soroksáron egy nőt. Férje, Kardos Lajos és 11 éves gyermeke, Roland a mai napig gyászolja. A fiú gyakran egyedül, biciklivel odamegy, ahol megölték Krisztinát. Beszélni azonban nem akar a tragédiáról, még szakemberrel sem – írja a Bors.  

IllusztrációForrás: Thinkstock

"Mindene szép volt az anyukámnak. A haja, a hangja. Csak már a hangját nem hallom, nem emlékszem rá" – mondta a lapnak a fiú, akit korábban a rendőrség is kihallgatott az ügyben. 
"Aznap a Bayern München 4-1-re verte a Hannovert – emlékszik vissza arra a napra Roli, aki a nyomozóknak is elmondta, mi az utolsó kép, amit az édesanyjáról maga előtt lát: „Tanuld meg a történelemleckét, amikor hazaérek, kikérdezem"...- ezt mondta neki édesanyja.

Az apát, Kardos Lajost is többször kihallgatták már, hazugságvizsgálóra is kötötték, de egyelőre még mindig nincs meg a gyilkos.
A soroksári önkormányzat magas díjat ajánlott fel a soroksári gyilkosság nyomravezetőjének. Korábban az áldozat férje is vérdíjat tűzött ki.