Fekete Dávidot csókolózós videó miatt dobta a barátnője

Forrás: www.facebook.com/feketedavidenekes -
Fekete Dávid duettpartner Cserpes Laura szerelem duett szakítás lemezszerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávidnak alaposan belecsapott a lecsóba: egy meggondolatlan döntés miatt bukta barátnőjét és egy munkát is.

A volt megasztáros nemrég közösségi oldalára posztolt egy videót, amelyben volt feleségéről, Cserpes Lauráról is látható néhány közös fotó. "Éreztem egy belső késztetést. Egyszerűen az adás után előjött minden, és elkészítettem valamit! Arról az egyetlen lányról, aki…! Egy emlék, de még most is ott él, valahol bent!" - írta a videó mellé. Nem csoda, ha ezek után a barátnője azonnal szakított vele. Szandy eddig végig Dávid mellett állt, hogy az érzelmi mélypontokon át tudja segíteni, a videó azonban teljesen kikészítette lelkileg.

"Nem gondoltam volna, hogy az egyébként szépen alakuló kapcsolatunkat, a lassan fél éve tartó közös életünket így romba dönti egy nap alatt. Mélységesen megalázottnak érzem magam, így még soha, egyetlen férfi sem viselkedett velem" - fakadt ki a lány a Blikknek, aki azt is hozzátette, hogy a kapcsolatuknak részéről vége és jó ideig nem érdekli a szerelem, mert inkább a munkának és az együttesének szenteli az idejét.

Forrás: www.facebook.com/feketedavidenekes

Ha már itt tartunk, Dávid nemcsak a barátnőjét, hanem a közös munkát is bukta ezzel a lépéssel. Menedzsere, Tilinger Attila külön neki és Szandynak írt dalokat, mert egy duettlemezt szerettek volna kiadni. Erről ezentúl szó sem lehet, mert hiteltelenné válna a dolog. "Dávidban csak szólóban gondolkodunk a történtek után, azonban magánéletébe ezután sem kívánunk beleszólni" – mondta a menedzser.

És mit mond Dávid? Természetesen sajnálja, és reméli, hogy Szandy megbocsát neki.

Szakított Fekete Dávidhttp://www.life.hu/intim/20140408-fekete-david-a-megasztar-egykori-enekeset-elhagyta-szerelme.htmlIsmét összeomlott a magánélete Fekete Dávidnak, akit barátnője lapátra tett.Intim--Cserpes Laura nincs túl Fekete Dávidon?http://www.life.hu/bulvar/20130620-cserpes-laura-magyar-enekesno-meg-nincs-tul-volt-ferjen.htmlA szőke énekesnő és az egykori megasztáros se veled-se nélküled kapcsolata már közel egy éve véget ért, ám Laura még mindig képtelen más férfiak felé nyitni. Talán még mindig érez valamit régi szerelme iránt?TV + BulvárSzexi combokat villantott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/trend/20130224-szexi-combokat-villantott-cserpes-laura-enekesno-a-dal-elso-kozepdontojeben.htmlA fiatal énekesnő megküzdött a mélyen dekoltált és fenékig felvágott ruhájával A Dal első középdöntőjében.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.