Szexi combokat villantott Cserpes Laura

comb Cserpes Laura énekesnő villantás A Dal estélyi ruha
A fiatal énekesnő megküzdött a mélyen dekoltált és fenékig felvágott ruhájával A Dal első középdöntőjében.

A köztévében ritkán látni merész, nőies, divatos, szexi ruhába bújtatott műsorvezetőket, híradósokat vagy bemondókat, de A Dal kivétel. Cserpes Laura gyönyörű ruhában állt a színpadra, arra azonban nem gondolt sem ő, sem az öltöztetője, hogy a magasan felsliccelt szoknyarész miatt milyen küzdelmes lesz villantás nélkül lejutnia a lépcsőn, miután kiderül, hogy a nézők beszavazták A Dal döntőjébe. A kamera ugyan Cserpes Laura örömét akarta mutatni, de azért kaptunk mellé egy nagy adag combvillantást is.

A szexi villantásról a képeket a StílusZsaru blogon nézheted meg.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Szandi: "Éneklés egyenlő boldogság"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130224-szandienekles-egyenlo-boldogsag-szily-nora-interjuja.htmlHeti horoszkóp (február 25.-március 1.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130220-heti-horoszkop-a-lifehun-a-februar-25-marcius-1.htmlÍgy falja fel a szemet egy gombás fertőzéshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130214-kontaktlencse-igy-hasznald-hogy-ne-telepedhessen-meg-bakterialis-gombas-vagy.htmlVastag Tomi eltűnt és mindenki őt kerestehttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-vastag-tomi-enekes-eltunt-es-orakig-kerestek-gyerekkoraban-egy-iskolaban.htmlVetélytársat kapott Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130218-iszak-eszti-viva-tv-musorvezetoje-kedveset-dobrady-akos-helyett-egy.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.htmlRákot diagnosztizáltak az RTL Klub fiatal sztárjánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-rakot-diagnosztizaltak-gyerekkoraban-az-ejjelnappal-budapest-cimu-rtl-klubos-musor.htmlÁlomfejtő segítségét kérte Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130221-sebestyen-balazs-class-fm-morning-show-musorvezetoje-alomfejto-segitseget-kerte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.