Hargitai Bea tegnap este kimondta a boldogító igent szerelmének, David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának a romantikus görög szigeten, Mykonoson.

A romatikus amerikai, tengerparti lánykérést egy még annál is romantikusabb, szintén tengerparti esküvő követte egy görög sziget luxusszállodájában. Csak a szűk baráti kör osztozott Beáék nagy napjának örömében, a kis csapat már pár napja a nyaralóhelyen készült az esküvőre. Bea laza, kötetlen ceremóniát tervezett és ez sikerült is neki. A férj, David fehér strandpapucsban vette el szerelmét, akivel hat éve élnek boldogságban Prágában, ugyanis  ő most a cseh TV Nova televízió igazgatója. 

Forrás:Hargitai Bea FB

"Még az édesanyámat és a családtagjaimat sem hívtam meg, mert sok olyan esküvőn vettem részt, ahol az ara azzal foglalkozott, hogy az örömszülők jól érezzék magukat. A család nem is csodálkozott nagyon, megszokták, hogy a saját fejem után megyek és azt csinálom, amit igazán szeretnék. Az egyetlen dolog, amin aggódni szeretnék, az az lesz a nagy napon, hogy menniyre vagyok szép! Az egyetlen kérésem az volt a barátaimtól, hogy mindenki viseljen fehéret, és mezítláb legyen. A szertartás után elmegyünk egy étterembe, és 2-3 napot eltöltünk a legjobb barátainkkal" - mesélt még utazás előtt a ceremóniáról Bea, akinek nem kell aggódnia:gyönyörű volt és csak úgy sugárzott a boldogságtól. Gratulálunk nekik!